Přišla jsem na cvičiště, ale nešla jsem do jeho středu. Nechtěla jsem být ostatním na očích. Místo toho jsem zamířila k přilehlému lesíku a skrývala se ve stínu zdejších stromů. Nadechla jsem se čerstvého vzduchu a užívala si tu vzácnou chvíli. Chvíli volna, i když jsem tu vlastně byla pracovně. Pocítila jsem husí kůži ze vzpomínky na zabordlenou kancelář. Budu si muset pospíšit, než to objeví někdo z mých asistentů... Ale kdo by si byl pomyslel, že ta technika bude mít takovou sílu? Nevěřila jsem, že se mi to opravdu povede. Teď akorát dopilovat zbytek.
"Za ten nepořádek, se tě dnes naučím." pousmála jsem se sama pro sebe. Očkem jsem hodila na zídku, která se nacházela po mém pravém boku. Byla tu opuštěná, polorozbořená, a zdála se mi vhodná na trénink. Nechtělo se mi totiž ničit živé stromy.
Otočila jsem se a udělala několik kroků. Cestou jsem si opakovala veškeré znalosti ohledně této techniky, ať už vyčtené ze svitků, nebo získané pozorováním. Samozřejmě jsem si je neopakovala nahlas. Stála jsem zhruba deset metrů od zmíněné zídky a začala se soustředit. Byla nutná příprava nejen fyzická. Natáhla jsem před sebe ruku dlaní vzhůru a začala koncentrovat chakru již známým způsobem.
Teď mělo přijít to těžší. Přidání fuutonové podstaty. Což se snadno říká, ale hůř provádí. Tentokrát jsem se však toho nebála tolik. Přece jen, nebyl nablízku nikdo, komu by ta technika ublížila, v případě že se mi vymkne z kontroly. Rasengan rotoval a tu a tam se stával nepravidelný. Stejně jako včera. Náhle se objevily čtyři světlé body, které se roztočily kolem jeho osy. Ano, myslím že tak nějak to má vypadat.
Použila jsem větší množství chakry a z Rasenganu se rázem stalo něco jiného.
"Fuuton: Rasen shuriken." pravila jsem v úžasu. Zrak jsem jen těžko odtrhla od té podivné věci v mé ruce a zaměřila jej na svůj cíl. Dala jsem se do běhu.
Jakmile se má technika setkala s překážkou, ozvala se exploze. Musela jsem použít Hiraishin, abych se vyhnula tomu největšímu zásahu. Už ze slušné vzdálenosti jsem sledovala to divadlo. Jakmile se záře rozplynula, nebylo po zídce ani památky. Namísto toho zůstal v zemi pořádný kráter.
Více jsem upadla, než se posadila na zem. Cítila jsem, že má pravá ruka není úplně v pořádku. Ale čekala jsem to. Nezbývá mi, než se naučit s Rasen Shurikenem házet. Pak jsem si lehla na zem a odpočívala. Jelikož to způsobilo solidní kravál, bylo jen otázkou času, než se tu objeví vyplašení shinobi z mé vesnice. A začnou se vyptávat, co se stalo. Zavřela jsem oči a usmívala se.