Dorazila jsem na cvičistě, zjevně jsem se zase ztratila někde v uličkách Konohy, ale hlavní je, že jsem sem konečně dorazila. Možná bych měla jít domů, ale tam se mi pro dnešek nechtělo. Pousmála jsem se a porozhlédla se. Nikdo tu nebyl, což mi jen vykouzlilo další úsměv na tváři.
"Yoosh.." Povzbudila jsem samu sebe a porozhlédla se. Tak zkusíme tohle. Pousmála jsem se, když jsem konečně vyhlédla stroj na vrhání zbraní. Zapla jsem ho, zaujala bojovou pozici a to už se na mě řítilo nespočet shurikenů. Obratně jsem vytáhla jeden kunai, různými úskoky a skrčením jsem si trénovala svou hbitost a s kunaiem v ruce odrážela ty, co mířili na životně důležitá místa. Říkám vám, udržet tohle v tempu deset minut bylo i na mě, jakožto Genina dost, proto jsem se dostala za stroj a vypla ho.
Vypadalo to tu jak na nějakém poli, všude samý shuriken. Sáhla jsem si na tvář a malinký šrámek. Evidentně se mi nepodařilo odrazit všechny, ale pro mě to úspěch byl. Ze zbytku energie jsem prudce udeřila do kmenu jednoho ze stromů, udělala jsem v něm jen díru, menší, tak jak jsem chtěla, musím se naučit tu sílu krotit, no možná to taky bylo i kvůli nedostatku energie.
Pak už jsem se svezla na zem a vydýchávala se. Potřebovala jsem svou energii vybít a přesně tohle mi stačilo. Opřela jsem se o strom za sebou a hlasiě oddechovala. Zvedla jsem oči a upřela je k tmavému nebi na kterém se teď zračili krásné hvězdy.
Musela jsem se usmát, bylo to zvláštní, ale jakýmsi způsobem mě uspávaly. Nechtěla jsem se tomu poddat, ale kdo by to byl řekl, ale já prostě uprostřed cvičistě z minuty na minutu vyčerpáním z dnešního dne, usnula.