Jen jsem přikývla a poslouchala ji, pak jsem uviděla další prohlubeň. Raději jsem se nezmiňovala o své brutální síle, ačkoliv se tomu tohle dost podobala, kromě využívání té chakry, nebo jsem ji snad automaticky využívala? Nikdy jsem nepřišla na to, čím to je, ale vlastně, nikdy jsem po tom ani moc nepátrala.
Při jejích slovech jsem se musela zasmát.
"Nebezpečně? Ano, to by mohlo být to pravé slovo, jsme všichni v něčem tak odlišný, Nao, někdy dost šílený, ale odvážný Uchiha s velkými sny, pak Yukio, klidnější povahy, ale je děsně zákeřnej a rýpavej! Fakt, věčně mě štve, ale dá se to přežít" Dodala jsem a prstem ukazovala z jednoho na druhého, což šlo ztuha, když se tak hbitě pohybovali.
"Umm, a naše senseika je skvělá, dokáže nás vždycky spražit, a dala by za nás život, obdivuji jí, řadí se mezi mé další vzory, ale tím nejhlavějším je Godaime Hokage, jedna ze tří legendárních Sanninů, obdivuji její sílu, co ty? Máš vzor?" Zeptala jsem se jí, zase jsem se rozkecala, pak jsem se vrátila k předchozímu tématu.
"Umm, taky máš tým? Whá, a tak.. Třeba se to spraví, nikdy si každej nemůže sednout, jak říkám, i my jsme různorodí, dej mu šanci, omluvil se aspoň?" Zeptala jsem se a pak ještě dodala.
"Umm a koho máte za senseie?" Byla jsem prostě jen zvědavá, jako obvykle.
"Gomeneeee, někdy moc kecám! Někdy až příliš, řekla bych.." Dodala jsem a znovu se nevinně podrbala ve vlasech, její brutality jsem si skoro nevšimla, v podstatě já jsem měla k tomu sklony také a ne malé, moje povaha byla jako počasí, z cholerika flegmatik a podobně, nic neobvyklého.
"V pohodě, prozradím ti tajemství, taky mám chuť občas ty dva poslat na okružní let Konohou, a hoodně dlouhý" Zazubila jsem se, přišla mi naprosto v pohodě, i když já bych mluvila i s plyšákem, kdyby byla krize, ale ne, s ní se mi povídalo dobře.