Drahý Kensei...
Vymyslel sis tolik výmluv, polopravd a speciálních opatření, až je mi z toho zle. Chtěla jsem to vyřešit v klidu, nedalo se.
To, že jsem nebyla mezi vámi dvěma nebyl tvůj ústupek, ale přirozený vývin situace. Je známo, že pokud jde k tobě nějaká osoba s úmyslem seznámit se a podat ti ruku, přiblíží se k tobě.
Chápu, že puberťáci se bojí ženských. Ale že by se každou pokoušeli zabít, i když má přátelské úmysly, je další kravina. Tím spíš, že se bojí jen dívek v jeho věku. Hokage je 21, ale není to zase tolik, aby se příliš výrazně odlišovala od děvčat ve věku 17, 18, 19 let xD
Pořád se tu oháníš tím, že nechceš nikomu ublížit. Uvědom si, že zatím jsi ale genin... tvá nebezpečnost se rovná nula celá nula pět. Chápu kdybys byl třeba jinchuuriki, ale tvrdit že jsi rychlejší, silnější, že se pohybuješ tiše jako anbu... to je trochu moc. Anbu procházejí speciálním výcvikem, kterého se ti nedostalo. Takže souboj genin vs genin je vyrovnaný.
Nešlo tu o souboj na život a na smrt, šlo o běžnou potyčku, která se v Narutovi objevila mnohokrát. Kdyby byl Naruto takový studený čumák, opustil svůj tým nejmíň stokrát.
To je vše co jsem chtěla říct, debatu končím, jakékoliv další příspěvky budou vymazány jako spam xD