Nakonec jsem se rozhodla pro cvičiště, vybít taky svou enegii a pak si jít odpočinout k monumentům nebo se i najíst, zajímavé to plány!
Pousmála jsem se a pak se porozhlédla. Byl tu ten chlapec, kterého jsem potkala u brány a Hokage tu byla také, takže jsem se radši přesunula dál od jejího tréninku, abych nepřekážela.
Já si vyhlédla nejbližší strom, zezačátku jsem jen ledabyle házela do jeho středu shurikeny, ale pak mi na paměti vyvstanula vzpomínka na tu chvíli, kdy jsem jen nečinně přihlížela. Vzedmula se ve mě potlačovaná zlost, nikdy jsem nebyla cholerická, ale byla jsem naštvaná na sebe, tolik jako ještě nikdy.
Namísto, abych dál házela shurikeny, jsem zatnula ruce v pěst, rozeběhla se na strom, první ránou udeřila přesně do středu, uslyšela jsem zapraskání, nestačilo to, udeřila jsem proto podruhé, strom křupl a pak spadnul. Zamračila jsem se, i když tohle bylo přesně to, co jsem potřebovala.
Věděla jsem, že se potřebuji zlepšit! Že potřebuji naplno zesílit, aby se minulost neopakovala.
Zatnula jsem ruce v pěst, ale pak je volně svěsila podél těla. Vztek pominul a dostavilo se odhodlání, odhodlání to nevzdat, pokračovat v tréninku a víra v to, že když zesílím, budu moct ochraňovat své nejbližší, ne nečinně stát a přihlížet, mě táhla vpřed!
Po několiak minutách, kdy jsem připojila i nejrůznější panáky, házela shurikeny, vyhýbala se shurikenům, jsem sebou plácla do trávy. Setřela si pot z čela, dalo mi to zabrat, vydýchávala jsem se, možná jsem měla v plánu celou sadu zopakovat, bláhově jsem si myslela, že zesílím za den, ale tenhle trénink jsem potřebovala, možná právě proto, mi na tváři hrál vyčerpaný úsměv.