Po delším váhání jsem se rozhodla vydat se sem. Sice jsem měla strach, že tu bude Baka a Usurotonkatchi, ale musela jsem to risknout. Pomalu jsem přišla k začátku cvičiště a pořádně jsem se rozhlídla, vypadalo to, že tu nikdo není. Měla jsem jasný cíl. Rychle jsem přeběhla k místu s terči a jeden jsem si vzala na rameno, nebyly zrovna těžké, takže jsem měla štěstí.
Jakmile jsem měla terč na rameni, rozešla jsem se, že se vydám na opuštěnější část cvičiště, kde asi nikdo moc necvičí, bylo tam plno stromů a já se schovala právě v tomhle malinkatém lesíku, pěkně jsem šla až úplně dozadu. Chtěla jsem mít klid a nechtěla jsem, aby mě někdo rušil. Celkem zadýchaná jsem shodila terč na zem a postavila jsem ho před jeden z kemnů stromů. Poté jsem si poodstoupila asi 10 metrů od terče a pozvedla jsem svou levou ruku. Pravou rukou jsem odhrnula dlouhý rukáv a tadá! Na levém předloktí jsem měla 5 mechanismů na střílení senbonů. Ještě jsem byla trošku zadýchaná, takže jsem se vydýchala a poté už jsem byla připravena. S rukou před obličejem jsem se snažila zamířit, měla jsem to prvně v ruce a i na ruce, takže jsem si nebyla jistá, jestli to bude dobře ovladatelné. Pravou rukou jsem chytila všech pět provázků a natáhla jsem je.
Levé předloktí jsem ještě trochu pozvedla a snažila jsem se zamířit, jakmile jsem si myslela, že to mám, pustila jsem provázky a senbony vyletěly ze zbraně.
Letěly přímo na strom, tedy na terč, ale bohužel... Zabodly se do kruhu číslo 1 a 2, měly letět do 10... Vypadalo to, že mě tady čeká práce.
Sklopila jsem zápěstí a pravou rukou jsem opatrně zašmátrala do levého pouzdra a vzala jsem si 5 senbonů, které jsem opět umístila do zbraní. Musela jsem na to přijít...