Po menší procházce jsem se objevila na cvičišti, už jsem tady nebyla sakra dlouho. Naposled... Už jsem si ani nedokázala vzpomenout, vybavila jsem si jen první návštěvu, kdy se mě Kensei pokusil zneškodnit a já se vystrašila jako malá...
Ale to už teď bylo dávno pryč, teď by bych mu už solidně zavařila, ale kvůli tomu jsem tu nepřišla. Přišla jsem tady uzavřít smlouvu...
Tudíž jsem si rozpiplala ránu, která se mi před chvíli celkem pěkně zacelila a utekla z ní kapka krve. Teprve poté jsem začala skládat pečetě pro přivolání.
Opět se objevil obláček dýmu a poté, co se rozplynul jsem uviděla velký, přímo obrovský svitek a na něm miniaturní pijavici. Ta se na mě koukala.
"Yosh! Tak jsem tady, tu to vypadá mnohem lépe."Usmála se pijavice a koukla kolem sebe, radši pro jistotu...
"Takže jsi připravena?"Koukla jsem se na obří svitek a trošku ostýchavě jsem přitakala.
"A-a... Co mám dělat?"Polkla jsem na sucho, jelikož jsem z tohohle měla celkem strach.
Pijavice kývla hlavou, abych šla k ní a ocáskem plácla po svitku.
"Podej mi prosím ruku, vylezu ti na rameno a budu ti říkat co a jak. Neboj, nekoušu..."Zavtipkovala pijavice a vyčkávala. Nemohla jsem udělat nic jiného, než ji věřit, takže jsem k ní natáhla ruku a ona mi vylezla po zápěstí až k loktu a na rameno, kousek od mé hlavy.
"Takže, teď polož ten velký svitek a opatrně ho otevři."Navigovala mě pijavice a já poslechla. Opatrně jsem svitek položila a otevřela jej. Jakmile jsem tak udělala, zděsila jsem se. Byly tam podpisy krví!
"To je... To je krev!"Zapípla jsem a pijavice se jen usmála.
"Hehe... A co jsi čekala, říkal jsem ti, že je to kontrakt... Musíš ho potvrdit vlastní krví, podepsat se a poté otisknout svou dlaň, takže do toho."Podívala jsem se na pijavici nevěřícně a ač nerada, přikývla jsem. Vzala jsem do ruky kunai a řízla se do všech prstů, velmi jemně, ale aby tekla krev.
Poté jsem se podepsala a otiskla svou dlaň.
"Fajn, to by bylo. Teď opatrně slož svitek a zase ho postav."Udělal jsem, co pijavice řekla a čekala jsem.
"No a tím tady končíme, to je vše. Ani to nebolelo, nebo jo?"Optala se pijavice pisklavým hláskem a mezitím svitek zmizel v obláčku dýmu.
"Ne-ne... Ani to nebolelo."Mírně jsem se usmála a kolem pravé levé dlaně se mi objevila zelenkavá chakra, kterou jsem si přiložila k poraněným polštářkům pravé ruky.
Pijavice okamžitě vyvalila už tak své obří oči a doslova byla učarovaná.
"Ooo... Ty jsi medik?!"Vypískla překvapeně a těkala očkama ze zelenkavé chakry na zacelující se ranky.
"Snažím se být, jsem teprve na samém začátku, ale ano chtěla bych být medikem..."Pijavička se zaradovala a opsala kružnici na mém rameni.
"Tak to už se mě nezbavíš... Hehee... Můžu ti hodně pomoct, jestli bys chtěla. A umím i trochu pracovat s chakrou..."Překvapeně jsem se na pijavici podívala.
"Co, ty umíš pracovat s chakrou? A jak to že toho tolik víš?!"Optala jsem se zmateně a zároveň překvapeně.
"To je naše zvláštnost, nás larviček. Jsme sice mále, za to toho hodně víme a umíme zvětšovat zásobu chakry našeho hostitele."Řekla pijavice hrdě.
"Takže, ty jsi jako taková malá encyklopedie, jo? A co že to umíš s tou chakrou?"Optala jsem se zvídavě, znělo to zajímavě.
Pijavička se na mě otočila a začala vysvětlovat.
"My jako pijavice, jsme schopny spojit se s tělem hostitele, to je člověk, se kterým máme podepsanou smlouvu, kterou si ty teď potvrdila. Pokud se tak stane, naše chakra soustava se spojí s tou od hostitele a dojde k tzv. rezonanci chakry. To vede k zvětšení zásoby chakry. Sice málo, ale i to se cení. Čím déle je pijavice s hostitelem spojena, tím větší rezonance může být, tím větší zásobu chakry můžeme poskytnout, nehledě na to, že toho celkem dost víme o organismech a podobných věcech. Tak co, chceš mě jako společníka?"Mrknula na mě pijavice a vypadalo to, že se i těší.
"No já nevím, to ke mně jako přirosteš? A nebude to bolet?""Ne, nic takového, prostě ti budu sedět na rameni a budu na něm velmi často, můžu se od tebe odpoutat, kdykoliv si to budeš přát. Ale jinak budu jako přilepený k tvému rameni. V tom to celé vězí."Mrknula na mě a já jen nevěřícně koukala.
"Tak... Tak dobře, ale běda jestli to bude bolet, mám celkem sílu, takže bacha na mě."Pijavička nevěděla, jestli to myslím jako legraci nebo výhružku. Ale pomalinku se zavrtala do mého ramena a téměř nic jsem necítila. Ani malinkou změnu.
Jakmile se se mnou pijavička spojila, přikývla na znamení, že je vše hotovo a radostně pootočila hlavou.
"Tak co jdeme dělat?"Trošku mě to zaskočilo, ale věděla jsem přesně, co dělat.
"Dlouho jsem netrénovala, takže to napravíme a pustíme se do toho hned, jen musíme jít na jinačí místo, jelikož tady si léčení nezlepším."Mrkla jsem na pijavici a obě jsme tedy odešly směrem nemocnice. (Přesun)