Teatrálně jsem si povdzdechla, když jsem si oba kluky vyposlechla a o sensei jsem se taky nedozvěděla nic moc nového.
Sensei nemá ráda nás, a ten kluk nemá rád zase sensei. A ten poslední mi toho taky moc nesdělil. Co jsem komu udělala? U hlavy se mi objevila kapka a rázem jsem se přestala na všechny culit jako sluníčko. Jo, proměnlivá povaha jak počasí začínala nabírat obrátky. Už už jsem se chtěla naštvat, když v tom jsme zjistila, že přišla řada na mě. tak jsem se zase odfoukla a tentokrát bylo naštvání rázem pryč. Yosh, tak Shiori jde se na to! Postavila jsem se a taky se představila.
"Tak, já se jmenuji Shiori Kimiju. A je mi 15 let. Mám ráda opravdu spoustu věcí, hlavně ale jídlo! Jakékoliv! Co naopak nemám ráda? Nafoukané lidi a přetvýřku, hm možná taky ignoraci. A yosh, mám sen.." Podotkla jsem a pak se pousmála.
"Chtěla bych se stát lékařským ninjou!" Podotkla jsem, vcelku hrdě, i když jsem netušila, jak tu svou sílu s tím skloubím, ještě někomu rozdrtím žebra. Až po chvilce jsem si uvědomila, že jsem se zase nějak rozmluvila, jak typické. Tak jsem si zase sedla zpátky.