Prišiel som na cvičisko a ľahol si na strom. Vyzeralo to, že som našiel čo som hľadal, tak prečo sa najprv nepozriem čo vie, skôr ako ju oslovím. Ajtak Raikage-chan mi nedala žiadny spis ani nič, ako by aj mohla keď sa hrala s rastlinkami a bola celá od hliny, tieto veci má najskôr ajtak v kancelárii.
Zo záujmom som sledoval ako sekla do stĺpu, vyzeralo to celkom pekne ale krajšie by to bolo keby stĺp presekla.
Posadil som sa a čakal či si ma všimne no nakoniec som zoskočil dole, pričom svojich pár špajdlí z knedlíkmi ktorým sa hovorilo dango, som nechal na strome. Vytiahol som si svoju prvú katanu a začal sa s ňou hrať, po chvíli ma čakanie prestalo baviť tak som prišiel k drevenému stĺpu, poriadne sa napriahol a bez akejkoľvek techniky spravil len katanou taký istý šrám na stĺpe ako Hidenori, možno aj hlbší. Sekal som priamo špicom nie z boku alebo krížom, pri tom ako to náš klan vedel zo sečnými zbraňami by som tak stĺp zrejme presekol.
Predvádzania bolo dosť. Schoval som katanu a z úsmevom sa obrátil na Hidenori, Ahoj, ja som Ryuuni Takara, nepoznáš náhodou dievča menom Hidenori Nii? predpokladal som, že by to mohla byť ona, veď na chuunina mala vek a tá technika zrovna geninsky nevyzerala, ale spýtal som sa takto. Keď sa totiž niekoho spýtate či nepozná, no vlastne seba vie to navodiť celkom dobrú náladu.