Když Mononoke zmizela, chtěla jsem opustit tréninkové místnosti i já, ale nakonec mi to nedalo a pustila jsem se do tréninku Raitonu.
Už jsem měla pocit, že jsem blízko.
V těle mi proudila stále má blesková chakra. Byla jsem rozdováděná, připravená na boj, který neměl přijít. Musela jsem nějak vybít přebytek energie. A trénink nové techniky vypadal jako skvělý nápad.
Pustila jsem se do pečetí.
První, druhý, třetí, čtvrtý pohyb hbitými prsty mi prozradil, že už je čas.
"Raiton: Kangekiha!" místo správného výsledku jsem se prohnula a a rozkašlala.
Dlaněmi jsem se opřela o kolena a stále v předklonu tiše zanadávala. Ještě, že tohle neviděl sensei. Špatné načasování se nedalo přehlédnout.
Trvalo jen chvíli než jsem znovu našla pár vteřin ztracenou chuť trénovat.
Tentokrát jsem ale postupovala s rozvahou.
Pečetě jsem vytvořila rychle, automaticky. Ani jsem je nevnímala.
"Raiton: Kangekiha!" vykřikla jsem a automaticky trhla rukama blíž k ústům. Tentokrát se mi z nich totiž doslova vyřítil proud blesku.
Nepříjemný pocit v ústech mne v první chvíli donutil zavřít oči, téměř jsem tu techniku začala nenávidět. Ale blesk má tu výhodu, že otupí smysly.
Brzy jsem nic nepříjemného necítila.
Prudce jsem otevřela oči a polkla.
Sloup přede mnou padl přelomený bleskovou technikou. Jeho střed doslova rozštípala na třísky.
Naposledy!
Chtěla jsem se pustit znovu do pečetí, ale ruce mi klesly dřív, než jsem začala. Došlo mi, že by to nemusel být dobrý nápad. Přece jen sotva naučenou B-rankovou techniku není dobré opakovat příliš často, pokud nechcete přijít o... V mém případě o krk, jelikož techniku jsem tvořila hromaděním chakry v ústech.
Jemně jsem se pousmála a po chvíli už jsem se z místa vytratila směrem k domovu. Byla jsem po tréninku příjemně unavená.
Techniku jsem přece konečně zvládla!
(Přesun)