"Ne, vlastně ne," odpověděla jsem po chvíli zamyšlení Yumiko a usrkla horkého čaje. Trochu překvapeně jsem si všimla, že mi tyká.
Byla jsem shinobi, která tohle brala velice vážně a tak mne to překvapilo vlastně víc než samotná otázka. Pohodila jsem vlasy a nevyjadřovala jsem se k tomu. Spíš jsem čekala, že se s ohledem na to ozve Kashike, kterému jsem tykání zakázala, dokud mne neporazí. Po chvíli ticha jsem se přece jen rozhodla něco dodat.
"Nikdy jsem s týmem neudělala hloupost. Vždy se mi nějak dařilo plnit misi aniž by lidé kolem mě platili za splnění jejího cíle. Tím méně štěstí jsem ale měla v rodině. Cíl mise byl splněn vždy. Má rodina se ale rozpadla, můj bratr je daleko ode mne a má sestra se mnou léta nepromluvila. Je těžké vybrat si mezi tím a problémy v týmu. Je to to samé jako smrt. Je to úděl shinobi, jen u každého se to projevuje jinak. Nenajdeš člověka, který by neudělal hroznou hloupost pro splnění nějakého cíle. A nenajdeš člověka, který by někdy neměl přátele, kteří by jednou platili za jeho chyby," zaměřila jsem pohled kamsi do zdi.
"Na druhou stranu i v tom je kouzlo přátelství. Nezáleží na chybách. Záleží na tom, jestli se s nimi dokážeš smířit a přiznat si, že jsou tvojí součástí. Teprve takový shinobi je doopravdy silný. Čas vrátit nelze, ale jde vrátit vzpomínky. Záleží na síle shinobiho, jestli to budou ty dobré nebo ty zlé."