"Já..." začala jsem a potom jsem se odmlčela. "Ono je vlastně celkem jedno, kdo vede tuhle vesnici. Nezáleží především na hlavě, ale na zbytku. Jestli má kage podporu všech ostatní jsou vlastně vůdci oni. Nechci nikomu nařizovat co má a nemá dělat. V tomhle dobrá nejsem," znovu jsem se odmlčela. Vzpomínky dokáží člověku udělat takovou paseku v mysli. "Jestli jsou lidé ochotni spolupracovat dá se najít řešení, jak všechny vyslechnout a uspořádat to tak, aby to všem vyhovovalo," pokračovala jsem, sic to nebylo k jeho otázce. "Než si lidé uvědomí, že je tu místo na jejich nápady, musí jim někdo stát v čele a chránit je. Chránit všechny, kteří mají co nabídnout..." zavřela jsem oči. Slzy jsem měla už nakrajíčku, ale nechtěla jsem je pustit. "Až přijde čas a nebude mě i další po mě třeba, všichni v této zemi pak budou šťastní a nebudou se muset ničeho obávat. Do té doby musím chránit jejich sny!" řekla jsem rozhodně. Netušila jsem zdali mě ještě poslouchá, ale potřebovala jsem to slyšet. Dodávala jsem si odvahu. Prostě jsem nemohla dopustit, aby se někomu, jenž má sny a přání něco stalo. Už ne.