Naruto RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRA BYLA SPUŠTĚNA!

You are not connected. Please login or register

Ulice

5 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Ulice         Empty Ulice Tue Feb 14, 2012 3:19 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

Mnoho lidí si myslí, že Kumogakure je pouze vesnice v horách. Ale zdání klame. Na ulicích je zde rušno. Lidé nakupují, procházejí se s přáteli, nebo prostě proplouvají davem.
Vedle hlavní ulice jsou zde malé uličky, plné tajemných zákoutí.

Ulice         Scaled.php?server=845&filename=ulice

2Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 6:17 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

Prodíral jsem se temnými uličkami, jediné co ve tmě šlo vidět byly mé červené oči. Na zádech jsem nesl batoh plný nejdůležitějších věcí a věcí, jež jsem sdělil po mém otci. Byl jsem přesvědčený o tom, že nyní konečně uteču a vymaním se z vlády té ženské.
Náhle mou hlavou prošla silná bolest jež mě nutila se opřít o zeď a zastavit se, rukou jsem si zakryl část mého obličeje a mezi prsty jsem si nechal místo na oči kterými jsem se díval do země

Co ti tak trvá ?!
Ozval se mé v hlavě arogantní a naštvaný hlas Hachibiho
Sklapni ty hade ! není tak lehké toto místo opustit, vyrůstal jsem tady
Vyrukoval jsem proti němu ostrou myšlenkou
myslíš že mě zajímají tvé ubohé pocity ?!
Pronesl Hachibi ještě rozzuřeněji
"řek jsem sklapni !"
okřikl jsem ho hlasitě a po několika minutovém tichu jsem rukou pomalu sjel z mého obličeje a pomalu jsem sjel po zdi až na zem
nemáš mi co rozkazovat, ty jsi v mém těle, ty budeš poslouchat mé rozkazy a pokud ne najdu si způsob pomocí kterého bych se tě dokázal zbavit !
kdyby někdo uměl číst myšlenky, zajisté by věděl jak jsem rozzuřený, chvílemi jsem dokonce zněl jako můj otec, náhle se ovšem v mé hlavě rozezněl Hachibiho smích
ano ! jen si užívej těchto pocitů ! hněv, krutost, rozzuřenost... tak se mi líbíš !
Hachibiho smích se pomalu začal v mé hlavě tlumit až se z jeho hlasu stala ozvěna, která i po několika málo sekundách zmizela

3Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 6:33 pm

Hidenori Nii

Hidenori Nii
Chuunin

Při jedné z obvyklých večerních procházek jsem zahlédla chlapce opřeného o zeď.
Zakrýval si dlaní tvář a jediné, co jsem zahlédla byly rudé oči. Podobné jsem měla i já, ale tady jsem měla pocit, že u někoho to není díky příslušnosti k určitému klanu nebo dědictvím.
"Jste v pořádku?" obezřetně jsem se k němu připlížila a sledovala jsem ho starostlivým pohledem. Někoho mi připomínal.
Ach... Ano... Rodiče nikdy nechtěli, abych s ním mluvila...
Ani jsem netušila proč, ale zjevně nebyl oblíbený. Zdálo se mi, že jsem v jeho očích zahlédla záblesk bolesti a bylo mi to líto.
Nevěděla jsem, co víc říct a tak jsem jen čekala na jeho odpověď.

4Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 6:59 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

Šla jsem hlavní ulicí. I když se už setmělo, tak zde bylo hodně lidí. Neměla jsem ve zvyku být v místech, kde je plno lidí. Jen přez sebe křičí, strkají do sebe a ani se neomluví. Neměla jsem je ráda. Nejraději by bylo, kdyby ta ulice byla prázdá a tichá.
Proto jsem zahnula do první vedlejší uličky, kterou jsem našla. Sice tam bylo taky několik lidí, ale bylo to mnohem lepší než na hlavní třídě. Ještě několikrát jsem zahnula do uliček a ocitla jsem se sama. Nebyla jsem úplně sama. Nad hlavou jsem měla zářivé hvězdy, které skrývaly tolik vzpomínek, převážně bolestných.
Už to bylo pár let, co moje malá sestřička umřela. Vždycky jsem na ni myslela, i když poslední rok jen občas. Vzpomínala jsem na její úsměv a na časy, kdy jsme byly spolu. Od její smrti mi něco ze srdce uteklo. Kousek mě mi chyběl a nemohla jsem to nijak nahradit. Prostě od toho dne jsem byla jen nádoba, která byla z poloviny prázdná.

5Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 7:04 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

Pohledem jsem přejel na osobu, která na mě promluvila
"vypadám snad jako bych v pořádku nebyl ?"
odvětil jsem sebevědomě a jí se mé oči najednou na chvíli přeměnily na oči Hachibiho (podobné pravému oku mého obrázku) najednou jako by jí před očima proběhl obraz, který doprovázelo sténání lidi, tento obraz se týkal útoku na jakousi vesnici, která byla v plamenech a byla plná mrtvých těl na dalším, bylo to jakési Hachibiho genjutsu, pomocí kterého ji chtěl odehnat pryč

6Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 7:09 pm

Hidenori Nii

Hidenori Nii
Chuunin

"Vypadáš, jako kdyby tě něco bol..." nedokončila jsem větu, protože jsem zůstala fascinovaně hledět na jeho měnící se oči. Ženu, která procházela okolo nás, jsem již nevnímala. Nikoho. Obraz umírajících lidí, kteří nejspíš ani nebyli shinobi a neměli jak utéct se mi vryl do paměti.
Dva kroky dozadu a hluboký nádech mě od toho neuchránily.
Chtěla jsem se otočit a utíkat pryč, ale nedokázala jsem to. Další, co mě drželo pořád tam byla má přirozená zvědavost a bolest v jeho druhém oku. Nikdy bych si neodpustila, kdyby utekla.
"Já..." nedokázala jsem ze sebe dostat slovo. Mohla jsem jen čekat až ta iluze skončí.
Prudce jsem zavřela oči.
"Jsem Hidenori Ni...!" spíš jsem to vykřikla na celou vesnici. Se zavřenýma očima se to snášelo lépe. Opatrně jsem směrem k němu jedno pootevřela a mírně zrudla, když jsem si uvědomila, že výkřik téhle síly se zjevně rozlehl pěkně daleko ulicemi Kumogakure.

7Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 7:18 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

Ryuuji byl již zticha a místo něho začal jednat Hachibi... Obraz před jejíma očima zmizel a místo toho se jí ukázal pohled na přeměňující se dívku, která byla předešlý jichuuriky, byla vyzáblá, kolem ní byla tma a najednou začala ječet, z jejích zad najednou vylezly kosti, jež doprovázelo stříknutí krve do všech stran, iluze i tak nadále pokračovala a jí se před očima zobrazovaly samé nehezké a nechutné věci, jež by normálního člověka donutily utíkat tak daleko dokud by nezemřel na únavu

8Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 7:25 pm

Hidenori Nii

Hidenori Nii
Chuunin

Podvědomě jsem vykřikla a můj křik se smísil s dívkou v iluzi.
Nechtěla jsem utíkat. Nemohla jsem. Neodpustila bych si to. Tenhle obraz jsem ale znala. V knihách nebyl tak živý, ale lidé z mého klanu bývali Jinchuriki. Necítila jsem nic, ale začínalo mi docházet, čím je. Musí jím být, protože...
Můj křik se na malou chvíli zastavil. Dýchala jsem zprudka, ruce jsem měla na očích a neodvážila jsem se je dát pryč. Ale zůstala jsem. Zůstala jsem a měla jsem pocit, že z tohoto setkání budu mít dlouho noční můry.
K čertu s mou masochistickou povahou. Sama sobě dobrovolně způsobuji bolest, když mohu utéct. Ale neuteču...
Opatrně jsem odtáhla prsty od očí, ale do jeho jsem se nedívala. Spíš jsem se zaměřila na jeho krk. K očím jsem si prostě netroufla.

9Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 7:34 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

V tu chvíli co se vesnicí rozlehl dívčin křik, jsem se ,zčistajasna' objevila za Ryuujim. Vedle mě vykoukla velká hlava tygřice.
Položila jsem hochu před sebou ruku na rameno, stejně jako Shi mu kolem kotníku obmotala svůj ocas.
Pomalu jsem do jeho těla začala vpouštět svou chakru, zatímco Shi dělala to samé od jeho nohou.
„Odstup, potvoro,“ zavrčela Shi do myslí všech přítomných a hlavně Ryuujiho, momentálně spíš Hachibiho.
Po delší době, kdy se nám dech i tep zrychli únavou, jak jsme se přetlačovali s Hachibim, se nám podařilo ho zatlačit alespoň do podvědomí.
„My...si musíme promluvit,“ promluvila jsem na Ryuujiho a několikrát se zhluboka nadechla.

10Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 7:43 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

Podíval jsem se na ženu s kočkou jež do vskočila
do Hachibiho vystoupí, ihned mi bylo jasné o koho
se jedná. Byla to žena kvůli, které jsem nyní opouštěl vesnici.

"Nechci a nemusím"
Odmítl jsem jí razantně. Tohle byli chvíle kdy bych
své tělo klidně odevzdal Hachibimu, jen pro to abych se jí zbavil

11Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 7:46 pm

Hidenori Nii

Hidenori Nii
Chuunin

Tentokrát už jsem otevřela oči.
"Rai... Raikage-sama..." hleděla jsem na ni zčásti překvapeně.
Nikdy jsem ji ještě neviděla takhle zblízka.
Je nádherná i silná... Páni... Taková Kunoichi bych chtěla být...
Prudce jsem zavrtěla hlavou a obrátila pozornost k Ryuujimu.
"Já odpusťte... Ale... Chtěla jsem se ještě zeptat na tvé jméno," odhrnula jsem si ofinku z očí a čekala, co mi odpoví. Poslední otázka už patřila jen jemu. Předchozí odpusťte pro změnu bylo určenu uším Raikage.

12Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 7:50 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

Mé poklidné rozjímání nad tím, co bylo, je a bude narušil něčí křik. Vyskočila na na střechu budovy a vydala jsem se tím směrem, kterým jsem si myslela, že jsem slyšela křik. Seskočila jsem k těm lidem. Už tu byla i Raikage, tak mě tu nebylo zapotřebí. Všichni vypadali v pořádku, ale přesto jsem se optala: "Všichni v pohodě?"

13Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 7:53 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

Sklonila jsem se k jeho uchu.
„To nebyla otázka ani žádost,“ zašeptala jsem neústupně.
Lehce jsem vytáhla kunai a přežízla popruhy na batohu, takže s hlasitou ránou spadl na zem.
„Jmenuje se Ryuuji a mě by velice zajímalo, co tady dělal takhle pozdě večer, s baťohem plným věcí...?“ zeptala jsem se a zárověň odpověděla na dívčinu otázku, ačkoliv svou odpověď jsem již znala.
Nakonec jsem se podívala na modrovlasou dívku. „Tvé jméno?“ dotázala jsem se se zvednutým obočím.

14Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 7:58 pm

Hidenori Nii

Hidenori Nii
Chuunin

"Hidenori Nii, madam," mírně jsem sklonila hlavu na znamení úcty.
Lidé z mého klanu byly vždy loajální k Raikage. Někteří dokonce Jinchuuriki nyní ztracené Nibi.
Ryuuji... Pěkné jméno...
Trochu jsem litovala toho, že mi jej neřekl sám, ale pravděpodobně bych to od něj i tak nemohla čekat.
K ženě, která se objevila u nás jsem jen kývla. Ano, byla jsem v pořádku. Před očima jsem stála neměla pěkné věci, ale byla jsem v pořádku. A on.. Musel se cítit strašně. Musel být tak sám... A když na něj nezabíralo nic dobrého, museli pak s ním jednat takhle.
"Ráda bych pomohla..." sama jsem nevěděla s čím.

15Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 8:01 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

"Nesu jej na charitu pro děti bez domova"
Řekl jsem drzým hlasem na její otázku . Zorničky mě lítaly z jedné strany na druhou, což vypovídalo o tom, že hledám únikovou cestu abych se vyhl konverzaci s Ayame
"a nepotřebuji aby jsi za mě mluvila, nejsi moje matka"
Dodal jsem razantním hlasem

16Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 8:09 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

Přimhouřila jsem oči a zorničky se mi stáhly. Pevně jsem ho chytla za límec.
„Takže hochu, já nevím, na co jsi tady byl dřív zvyklý, ale u mne tohle chování ničemu nepomůže. Teď půjdeme do mě kanceláře a promluvíme si. Je ti to jasné? A neočekávám jinou odpověď, než je ano,“ zavrčela jsem mu do ucha.
Nakonec jsem od něj o kousek ustoupila, ale Shi u něj zůstala. Podívala jsem se na Shizuku i Hidenori.
„Vše je v pořádku. Jestli nás teď omluvíte...?“

Naposledy upravil Ayame Takahashi dne Sun Feb 19, 2012 8:13 pm, celkově upraveno 1 krát

17Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 8:11 pm

Hidenori Nii

Hidenori Nii
Chuunin

On mě ignoruje?
V rudých očích mi blesklo.
Neměla jsem něco takového ráda. Bylo mi ho líto, ale když si někdo nenechá pomoct, tak...
Prudce jsem se rozpřáhla a když se zrovna díval někam za Ayame, jako kdyby hledal únikovou cestu, vlepila jsem mu pořádnou facku.
"Jak se to chováš k Raikage-sama, baka? A proč mě ignoruješ?" vyhrnula jsem si rukávy a kdyby to v tu chvíli šlo, stoupala by mi z nosu pára. Rozhodně jsem se tedy tvářila jako bůh pomsty.
Jakmile Raikage přistoupila blíž, já jsem se okamžitě klidila o několik kroků dál s rozpačitým výrazem.
"Jistěže," přikývla jsem, i když trochu neochotně. Pořád jsem na toho chlapce byla zvědavá.

18Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 8:13 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

Lhostejně jsem pokrčila rameny. "Tak nashledanou," otočila jsem se a odešla jsem do temných uliček Kumogakure.
Nebyly tam pouliční lampy a tak tam byla tma, že nebylo vidět ani na krok. Jelikož jsem ty uličky znala velmi dobře, tak mi to nevadilo. Pokračovala jsem tam, kde jsem byla přerušena.

19Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 8:20 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

Facka jako by semnou nic neudělala
"protože kvůli tomu tvému jekotu jsem přišla Takahashi"
řekl jsem naštvaně a podíval jsem se Raikage do očí,
kterýma jsem jí ihned začal propalovat
"a co se stane když odmítnu ?"
mluvil jsem jako by mě následky nějakého trestu
nezajímaly

20Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 8:24 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

„Ty to ještě nechápeš, že?“ zeptala jsem se s úsměvem a pohladila ho po tváři v místě kde mu předtím dala facku.
„Nemůžeš odmítnout,“ ušklíbla jsem se.
Jeho pohled se mnou nic nedělal, protože mé oči samotné nebyly zrovna nejmilejší...alespoň ne teď.
„Půjdeme...navíc tam na mne jistě někdo čeká,“ řekla jsem a podívala se na kočku na konci ulice, která na nás upírala vševědoucí pohled.

21Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 8:29 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

Ještě chvíli jsem ji propaloval a když to ani tak nezabíralo naštvaně jsem vzal těžký batoh, ostrým bolestivým pohledem jsem se koukl na Hidenori a odkráčel jsem uličkou směrem k budově Raikageho
"už nikdy se mě nedotýkej"
řekl jsem varovně když jsem kolem ní prošel

22Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 8:33 pm

Hidenori Nii

Hidenori Nii
Chuunin

Dala jsem ruce v bok.
Takhle... Se mnou... Jednat... Nebude...
Neochotně jsem prskla něco na způsob rozloučení a vzápětí už jsem se zase usmívala na Raikage úsměvem, který dával najevo, že tohle Ryuujimu ještě vrátím.
Nenechám si to líbit a rozhodně ho nenechám jen tak být.
Na to mě až příliš zajímal.

23Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 8:34 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

„Pokud k tomu nebudu mít důvod,“ oplatila jsem mu, kývla na Hidenori a se Shi jsme se k němu připojily. (přesun)

24Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 19, 2012 8:43 pm

Hidenori Nii

Hidenori Nii
Chuunin

Sledovala jsem jak mizí a pak jsem jen posmutněla sklopila oči.
Škoda... Té bolesti v jeho tváři...
Přemýšlela jsem nad tím, jaký by byl, kdyby v sobě neměl démona.
Určitě to tak bylo. Muselo. Cítila jsem to.
Raději jsem se pokusila nad ničím nemyslet a zmizela jsem v ulicích...

(Přesun)

25Ulice         Empty Re: Ulice Mon Feb 20, 2012 7:41 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

Mohla jsem se toulat ulicemi celé hodiny, ne-li dny. Pořád
jsem měla tolik věcí na rozmyšlenou.... na vzpomínání.... uvažování...
S rukama v kapsách jsem se začala rozplétat z uliček, které již byly osvětleny.
Po pár zákoutí jsem se dostala na hlavní třídu. Nespala jsem, ale nebylo to na
mě vůbec poznat. Když vás všechno bolí tak, že nemůžete spát, zvyknete si na
pár hodin nespaní. Měla jsem namířeno za Raikage. Chtěla jsem na chvíli opět
vypadnout. Musela jsem vypadnout.
(Přesun.)

26Ulice         Empty Re: Ulice Sat Feb 25, 2012 12:13 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

Šel jsem hlavní ulicí kumo, ruku jsem měl položenou na břichu, které doslova volalo po jídle., oči jsem měl přivřené a ačkoliv jsem to nevnímal, lidé které jsem potkal na mě upínaly zlověstné pohledy. Zapadl jsem do nejbližšího polootevřeného obchůdku, jehož vchod tvořily jakési závěsy, posadil jsem se za závěsy na lavičku a ruce jsem si položil na pult
"kopec největšího jídla které máte !"
řekl jsem nahlas a zpoza pultu se ozval smích
"dlouho jsi k nám nepřišel Ryuuji"
ozval se hlubší hlas a ihned na to mě přinesl širší usměvavý stařík misku jídla
"ále to víte... mám plno práce, ke všemu je můj nový sensei Raikage, pche tak jí musím dávat co proto"
odvětil jsem přátelským tónem se který mě slyšel používat pouze můj otec a tento stařík ihned na to jsem poděkoval do jídlo a pustil jsem se do něj, chutnalo jako vždy výtečně a mé jedení doprovázely zvuky, které vypovídaly o tom že si na jídle více než pochutnávám

27Ulice         Empty Re: Ulice Sat Feb 25, 2012 4:39 pm

Hidenori Nii

Hidenori Nii
Chuunin

Po dalším kratším tréninku jsem zamířila do ulic.
Nebyla bych to já, abych si tu nevyhlédla lavičku na vcelku pěkné místě hlavní ulice.
Sledovala jsem večerní, utichají ruch. I hlasy ptáků se pomalu vytrácely. A mraky skryté oblačné jako kdyby šly přes noc spát.
Již automaticky jsem si místo na lavičku sedla na její opěradlo.
Sledovala jsem procházející. Nikdo se nezastavil. Nikdo neprohodil ani slovo.
Snad jsem doufala, že objevím nějakou známou tvář. Na druhou stranu jsem ale měla samotu ráda. Na chvíli jsem ale zvedla hlavu a sledovala první hvězdy, které se objevovaly na večerní obloze.

28Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 26, 2012 8:09 am

Hidenori Nii

Hidenori Nii
Chuunin

Zase jsem tu zůstala do rána.
Proč? Jak dlouho jsem tu ještě měla v plánu sedět? Nevnímala jsem.
Promnula jsem si spánky a následně ještě trochu zahýbala hlavou, abych uvolnila krk ztuhlý z pozorování hvězd a neustálého zaklánění. Teď, ráno, se zase objevovaly mé milované mraky.
S mírně nostalgickým pocitem jsem seskočila z opěradla lavičky a vydala jsem se směrem do centra Kumogakure.

(Přesun)

29Ulice         Empty Re: Ulice Sun Feb 26, 2012 4:07 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

Většinu dne a noci jsem propovídal s oním kuchařem, který mi byl více než blízký, dalo by se říci, že pokud by o mě někdo chtěl něco vědět, stačilo zajít za ním.
Nyní jsem se probudil, ruce jsem měl složené na stole a hlavu jsem měl složenou v nich...
Ospale jsem pozvedl hlavu a uviděl jsem usměvavého kuchaře dívajícího se mým směrem. Můj rozespalý pohled vypovídal o tom, že mě samotného mrzí to že jsem zde usl, zaplatil jsem mu za včerejší jídlo a vydal jsem se na cvičiště

- přesun

30Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 8:33 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

došel jsem opět k restauraci do které byl vstup přes jakési závěsy, dalo by se říci že jsem zde vyrůstal, jelikož to byla restaurace nepříliš známá, avšak podle mě zde vařily to nejlepší jídlo...
došel jsem k závěsu, ten jsem vyhrnul a čekal jsem až projde Raikage, přeci jen byl jsem otcem učen správnému chování

31Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 8:50 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

Prošla jsem pod závěsem, když ho držel a rozhlédla se.
„Dobrý večer,“ pozdravila jsem slušně, s úsměvem.
I já byla vychovaná.
„Takže...dle tebe mi toho nějak pomůže od nudy?“ zeptala jsem se pochybovačně.

32Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 8:53 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

vlezl jsem za ní a pozdravil jsem staříka, který mi ihned podal talíř plný nudlí a v nich byla jakási zelenina, ihned na to jsem se pustil spokojeně do jídla, bylo vidět že jídlo mi velmi chutná a že si v něm libuji.... deset sekund na to Ayame obdržela podobný talíř a mohla zpozorovat usměvavého staříka, který se na nás díval a celému místu dodával pozitivní atmosféru

33Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 9:06 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

Zamračila jsem se.
„Mám jíst?“ zvedla jsem obočí.
„To mi nějak pomůže?“ nevěřícně jsem se na něj podívala, a viděla, jak se láduje.
Neměla jsem hlad, ale zase mi připadalo neslušné jídlo odmítnout. Tak jsem alespoň požadovala vysvětlení.

34Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 9:08 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

během pár sekund jsem dojedl a podíval jsem se na ní
"tohle ti bude chutnat i když hlad nemáš, plný žaludek je základ
dobré nálady a energie"

odvětil jsem jí jako bych s tím měl několika roční zkušenosti
což jsem na jednu stranu také tak trochu měl

35Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 9:20 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

„A nebo taky pěkně kulatého těla,“ zamručela jsem.
Pomalu jsem sáhla pohůlkách a nabrala trochu nudlí.
Opatrně jsem ochutnala. Kupodivu...nebylo to špatné. Nebylo to vůbec špatné.
Už jsem chtěla nabrat další sousto, když do mě něco strčilo, provlíklo se mi to pod rukou a následně mi to z pultu sebralo misku.
Po chvíli na zem dopadla prázdná miska a před námi stála velká tygřice, s čumákem celým špinavým od jídla.
„To bylo dobrý. Mají ještě?“ nadšeně se předníma nohama zapřela o pult a podívala se na staříka.

36Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 9:22 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

"myslím že teď je pravý čas udělat si k večeři onu velkou kočku"
prohodil jsem při pohledu na rozmazlenou šelmu, která se k nám vetřela

37Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 9:26 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

Shi se na něj obrátila svůj pohled a hluboce hrdelně zavrčela.
„Abych si nedala k večeři já tebe,“ ,zavrčela' mu do hlavy a rozevřela čelisti, aby poznal, že by to doopravdy dokázala.

38Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 9:31 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

Rukou jsem jí chytil na krkem za srst a lehce jsem jí vytáhl do vzduchu
"No ty si ale huňatá kočička"
řekl jsem provokativně

39Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 9:39 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

Stařík právě před Ryuujiho postavil novou misku jídla.
Tygřice neváhala a protože v jídle tvořila velkou část omáčka, to je voda, přimhouřila oči, ve kterých jí zajikřilo a lehce zaťala drápy do země.
Jakýmsi záhadným způsobem se jídlo ,zabalené' do kuličky omáčky vzneslo z misky a o chvíli později zmizelo v Shiině tlamě.
„Mňam,“ mlsně se olízla.

40Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 9:44 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

"proč jsi se vůbec chtěla stát raikage "
otázal jsem jí oznamovací větou a tak nějak jsem zapomněl na vykání

41Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 9:48 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

„Nechtěla,“ ušklíbla jsem se.
„Nikdy to nebyl můj nápad. Rada se rozhodla a já to přijala. Jestli že to podle nich bylo pro vesnici nejlepší, pak jsem se podřídila,“ pokrčila jsem rameny.
Ano, Kumo jsem měla ráda a udělala bych pro ní cokoliv, ale co jsem řekla, byla pravda.

42Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 9:52 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

opřel jsem se lokty o pult
"podle mě raikage potřebuje zkušenosti a ty ty nemáš... a pokud přijde něco s čím se nebudeš moct vypořádat budeme v bryndě"
povzdychl jsem si
"táta tu moh bejt ještě pár let"

43Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 9:58 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

Zamračila jsem se.
„Má rodina byla vždy na nejvyšších pozicích ve vesnici. Byla jsem vychována k tomu, abych nesla zodpovědnost.
A já jsem si jistá, že to zvládnu.“

Hrdě jsem zvedla hlavu.
„Nejsem Raikage tak krátkou dobu.“
„Ano. Ale každý jednou musí odejít. Tvůj otec si právě užívá zasloužený odpočinek po dlouhém životě plném práce,“
pousmála jsem se.

44Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 10:04 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

"avšak má rodina byla na vyšších pozicích"
zašklebil jsem se
"Raikage platí"
řekl jsem staříkovi a než si stihla uvědomit
co jsem právě řekl vyběhl jsem pryč a zmizel
jsem kde si v uličkách

- přesun

45Ulice         Empty Re: Ulice Tue Feb 28, 2012 10:46 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

Ušklíbla jsem se a hodila na pult peníze.
„Děkuji a nashledanou,“ usmála jsem se na stařika a i se Shi odešla.
(přesun)

46Ulice         Empty Re: Ulice Tue May 08, 2012 3:35 pm

Hidenori Nii

Hidenori Nii
Chuunin

Procházela jsem ulicemi ke knihovně.
Brzy mě svou mohutností překvapila budova, ve které se měla nacházet. Kupodivu jsem zde ještě nikdy nebyla. Dveře do samotné knihovny jsem už našla lehce.
Vešla sem a po prokázání totožnosti jsem chvíli procházela mezi regály.
Knihy, svitky... To vše mne svým způsobem fascinovalo i překvapovalo.
Hledala jsem dlouho, ale nakonec jsem přece našla něco, co šlo použít.
Raiton: Kangekiha...
Snad ze zvědavosti jsem sáhla ještě po druhém svitku.
Raigen Raikōchū!
Zapsala jsem si názvy technik na papír a zase jsem z knihovny zmizela. Teď bylo třeba si svitky půjčit a to tady bohužel nebylo možné.

(Přesun)

47Ulice         Empty Re: Ulice Sun Jun 03, 2012 7:39 pm

Mononoke

Mononoke
Genin

Ruce v kapsách pláště a kapuci přes hlavu. Procházela jsem se kolem domů a broukala si melodii nějaké pomalé písničky. Sem tam jsem se koukla do výloh obchůdků a občas kopla do nějakého kamene.

48Ulice         Empty Re: Ulice Sun Jun 03, 2012 7:54 pm

Mononoke

Mononoke
Genin

Zastavila jsem se u malého stánku a koupila si horkou čokoládu do kelímku. Usrkávala jsem cestou uličkami a něco jsem si broukala.

49Ulice         Empty Re: Ulice Sun Jun 03, 2012 8:12 pm

Mononoke

Mononoke
Genin

Odešla pryč, domů.

(přesun)

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: