Naruto RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRA BYLA SPUŠTĚNA!

You are not connected. Please login or register

Budova Raikage

+8
Ryuuni Takara
Hidenori Nii
Ai Ishi
Shizuka Yoru
Torao Kami
Phate69
Ryuuji
Ayame Takahashi
12 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down  Zpráva [Strana 5 z 6]

1Budova Raikage - Stránka 5 Empty Budova Raikage Sun Feb 12, 2012 9:12 pm

Ayame Takahashi

Ayame Takahashi

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Raikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Raikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Raikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každé patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...

Budova Raikage - Stránka 5 Scaled.php?server=851&filename=kancl

Naposledy upravil Ayame Takahashi dne Mon Feb 27, 2012 10:36 pm, celkově upraveno 1 krát

201Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:29 am

Ryuuni Takara

Ryuuni Takara
Velitel Jouninů

Nevěděl sem jestli nám tu misi dá ale s jistotou sem řekl: Víme, pujdeme do hor na bylinky pro mediky, je tam hezky ne jako v smradlavých uličkách Kumo kde se chytají mazlíčci, uškrnul sem se. Konečně, až bude tým kompletní, mužeme pak zajít i na nějakou mnohem těžší misi. Řekl sem pak.

202Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:30 am

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

"Co bys řekl na Ryuunia Takara? Byl to ten člověk, co sem tak vtrhl," pousmála jsem se. "Jestli s tím budeš mít problém, tak přijď a něco s tím provedeme."

203Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:31 am

Mononoke

Mononoke
Genin

Pf...Aspoň půjdeme na čerstvý vzduch. Musela jsem si protáhnout nohy, protože mi trochu zdřevěněly. Poškrábala jsem se na dlani pod obvazem a koukla na strop, jako bych něco hledala. Už se těším. Usmála jsem se.

204Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:36 am

Mauro

Mauro
Genin

Mauro

No videl som ho prvý raz takže to ešte neviem posúdiť...Pousmial som sa.A kde ho nájdem ?Spýtal som sa a čakal som na jej odpoved.

205Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:39 am

Ryuuni Takara

Ryuuni Takara
Velitel Jouninů

Náš tým má teď vypadat tak, no budeš v něm ty a dva kluci, Hidenori mi nejspíš odeberou takže budeš sama. Uškrnul sem se, mužeš se jít rovnou stěžovat. Vysvětlil sem Mononoke situaci postavil se a opřel o zeď.

206Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:42 am

Mononoke

Mononoke
Genin

Nejdřív jsem otevřela pusu, ale pak jsem ji zase zavřela. No budiž...doufám, že to nebudou žádný bábovky, ušklíbla jsem se a koukla na něj. Tři chlapy na jednu ženskou. Zasmála jsem se. Uvidíme...jací budou.

207Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:43 am

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

"Nejspíš na cvičišti," pokrčila jsem rameny. "Ještě něco potřebuješ?" optala jsem se.

208Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:46 am

Ryuuni Takara

Ryuuni Takara
Velitel Jouninů

Já taky doufám, že moji studenti nebudou žádní, melancholický, mírně zaostalý a bábovky. Řekl sem Mononoke s úškrnem, ale jestli to tak bude, musím se s tím smířit a udělat s nich pořádné ninji. Usmál sem se, ale trénink jinchuurikiho bude zajímavý, škoda, že ho ještě neznám. Zalhal sem.

209Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:46 am

Mauro

Mauro
Genin

Mauro

Už nie dakujem...Povedal som a otvoril som dvere do kancelárií v chodbe som už videl nejaké dievča vyšiel som na chodbu a bol aj môj nový sensei pousmial som sa.Akurát som vás šiel hľadať...Dodal som a pozrel som sa na neho.

210Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:49 am

Mononoke

Mononoke
Genin

Pokyvovala jsem hlavou a z nudy jsem vytáhla jednu katanu z pouzdra na zádech. Rukou jsem přejížděla po ostří, ale tak, abych se neřízla. O něčem jsem přemýšlela, ale sama jsem nevěděla o čem.

211Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:53 am

Ryuuni Takara

Ryuuni Takara
Velitel Jouninů

Podal sem mu ruku, já sem Ryuuni Takara ale to už nejspíš víš když mě hledáš. Usmál sem se a kouknul na Mononoke, hrála se s katanou. Jako když sem byl mladší. Napadlo mě a vrátil sem se pohledem k Maurovi. Co potřebuješ? Díval sem se mu s úsměvem do očí, pusobil sem strašně klidně, až sem vyžaroval takovou jakoby kladnou energii.

212Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:56 am

Mononoke

Mononoke
Genin

Otevřely se dveře a v nich nějakej kluk. Pozdravil se s Ryuunim a já vstala. Katanu jsem si zasunula křížem přes druhou do pouzdra na zádech a prohlídla jsem si kluka od hlavy k patě.

213Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 11:59 am

Mauro

Mauro
Genin

Mauro

Podla som mu ruku a otočil som sa na to dievča.Ahoj...Povedal som a opäť som sa pozrel na senseia.No ja som teraz dlho netrénoval a chcel by som to dobehnúť...Dodal som a čakal som ako zareaguje.

214Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 12:05 pm

Ryuuni Takara

Ryuuni Takara
Velitel Jouninů

Takže další člen týmu? zeptal sem se jakobych to nevěděl. Trošku to mohlo zmást i Mononoke protože sem ji řekl, že v týmu bude jinchuuriki a jinchuurikiho sem se ptal kdo je jakobych to nevěděl. V tomhle sem byl prostě expert,pomyslel sem si. A jak se jmenuješ? zeptal sem se poprvé na něco co sem doopravdy nevěděl.

215Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 12:07 pm

Mononoke

Mononoke
Genin

Ahoj, pousmála jsem se. Novej člen týmu? Zamyslela jsem se, jestli by to mohl bejt ten jinchuuriki, ale nechala jsem to bejt, jenom jsem si hrála s obvazem na ruce.

216Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 12:11 pm

Mauro

Mauro
Genin

Mauro

Volám sa Mauro...Povedal som a pousmial som sa.Tak a čo teraz pôjdeme trénovať ?Spýtal som sa ho a čakal som.

217Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 12:15 pm

Ryuuni Takara

Ryuuni Takara
Velitel Jouninů

Nie, povedal som a vošiel do kancelárie na ktorej boli dvere stále otvorené. Raikage-chan? Mužu tě poprosit o tu Céčkovou misi co sem spomínal? řekl sem s prosebným výrazem a usmál se. Dokráčel sem ke stolu a čekal.

218Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 12:24 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

Sevřela jsem ruku v pěst. Ještě jednou mi řekne -chan, tak mu jednu vrazím! pomyslela jsem si v duchu naštvaně. Podívala jsem se do seznamu s misí. "Sběr glykosidů," řekla jsem mu, protože to byla první mise, na kterou jsem narazila o bylinkách. "Budete muset nasbírat náprstník, konvalinku, hlaváček, brusinky, medvědice, krušiny, reveň, křeny, hořčice, lichořeřišnice," vyjmenovala jsem všechny bylinky, co jsem z tohoto druhu znala.

219Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 12:28 pm

Mononoke

Mononoke
Genin

Koukla jsem na Raikage, která nám našla misi a v duchu jsem se zaradovala, že se nebudu nudit. Protáhla jsem si záda až to v nich křuplo a utáhla jsem si obvaz kolem dlaně. Pak jsem se koukla na Mauriho a Ryuuniho. Kdy vyrazíme? Zeptala jsem se senseie.

220Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 12:34 pm

Ryuuni Takara

Ryuuni Takara
Velitel Jouninů

Vzal sem si deatily o misi a nechal zmyzet svuj klon na cvičišti. Všiml sem si jak sevřela pěst ale nijak sem na to nereagoval. Tak mi pujdeme řekl sem a vyšel ven, pomalým krokem sem vyšel ven a zamířil dolu po schodech. Nakonec sem vyšel z budovy a počkal na svoje studenty. Počkejte moment na něco sem zapoměl, řekl sem a poslal klon někde směrem k opačné straně budovy. Tak mužeme jí řekl sem a začal kráčet směrem k bráně.

(přesun -> https://naruto-rpg.forumczech.com/t251-louky-sire-zelene-plane#4082 )

Klon:
Stratil sem se jim z očí za druhou stranou budovy, vypadalo to, že běžím přesně opačným směrem jako mají namířeno. Vlezl sem oknem do kanceláře, pobozkal Shizuku a řekl s usměvem: No tak nečerti se, budeš mít vrásky. Za tím už následovalo jen *puf*. Klon zmyzel.

221Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 12:38 pm

Mononoke

Mononoke
Genin

Otočila jsem se a šla pomalu za Ryuunim. Pak někam poslal klon, když sme byli venku a nakonec jsme se vydali k bráně. Už se těším...

(přesun)

222Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 12:44 pm

Mauro

Mauro
Genin

Mauro

Vyšiel som von z budovy z vačku som si vybral lízatko ktoré som si dal do úst a premýšľal som nad tou misiou na ktorú ideme pomaly som sa vybral k bráne ( Presun ).

223Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 12:58 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

"Já se nečertím," zamumlala jsem. Posadila jsem se za stůl. Pustila jsem se do vyřizování všech spisů.

224Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 5:25 pm

Naoki Heiki

Naoki Heiki
Genin

Objavil som sa pred dverami a trochu nesvoj som zaklopal. Pffu...to je ale trapas....hanbi sa Nao..hanbi... nadával som si v duchu a sucho preglgol. Ešte sa pár krát mykol že odíde no nakoniec zostal stáť neďaleko dverí.

225Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 5:54 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

Uslyšela jsem zaklepání. Zvedla jsem hlavu a podívala jsem se na dveře. "Vstupte!" křikla jsem.

226Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 6:25 pm

Naoki Heiki

Naoki Heiki
Genin

Keď som počul vyzvanie na vstup tak som preglgol a zase som chcel újsť no nakoniec som pomaly a niesto vstúpil a zatvoril dvere a od dverí podišiel len jeden krôčik smerom ku stolu. Dobrý večer Raikage.... rozmýšľal ako to sformulovať aby to nevyznelo hlúpo.

227Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 6:30 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

"Ale, náš ztracený shinobi se vrátil," opřela jsem se v křesle. "Tak copak bys chtěl, nalezenče?"

228Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 6:37 pm

Naoki Heiki

Naoki Heiki
Genin

He?! vykulil sem oči a pak spustil. Ehm...jméno mého senseia... a kde asi je... zaškeril som sa a vzápetí spustil. Hmm....dneska malo byť fakt pekné počasie hoc niekto hovoril že bude pršať ale ja som vedel že nebude pršať a ono začalo pršať.... začal pliesť jedno z druhým

229Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 6:41 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

Nechápavě jsem se na něj dívala. "Tvůj sensei je na misi s týmem. Budeš si na něj muset počkat. Jmenuje se Ryuuni Takara," odpověděla jsem mu.

230Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 6:45 pm

Naoki Heiki

Naoki Heiki
Genin

Keď mi odpovedala prestal som trepať a počúval. Ou...no tak si holt budu muset počkať no... smutne som si povzdychol a v duchu som si nadával že som nešiel s nimi. Tak to bude asi všetko....

231Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 7:23 pm

Ryuuni Takara

Ryuuni Takara
Velitel Jouninů

Dobehli sme k budove a ja som zamieril rovno hore po schodoch. Ako obvykle, keď som prišiel ku dverám som si vydýchol a veľmi vyrovnane vtrhol dovnútra. Zdravím, Raikage-san. Oslovil sem Shiz, tentokrát s příponou -san aby se ji kvuli mě nezačali dělat vrásky. Vybalil sem ji na stul bylinky a tiše se zeptal. To je ten třetí?

232Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 7:26 pm

Mononoke

Mononoke
Genin

Přišla jsem za Ryuunim a kývnutím jsem pozdravila Raikage. Pak jsem si prohlédla nějakého kluka, co tu byl a zase jsem se věnovala Raikage.

233Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 7:28 pm

Mauro

Mauro
Genin

Mauro

Sadol som si na schody nechcelo sa my už moc ísť hore bol som trochu unavený a čakal som kedy sa vybavia a pôjdeme na tu večeru.

234Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 7:32 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

"Dobře tedy," usmála jsem se na něj.
Do kanceláře vtrhl Ryuuni. "Jo," kývla jsem. "A klepání ti nic neříká?" zeptala jsem se ho šeptem. Kývla jsem na pozdrav Mononoke a Maurovi.

235Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 7:36 pm

Ryuuni Takara

Ryuuni Takara
Velitel Jouninů

Víš, že ne. Pousmál sem se a obrátil sem se na Naokiho a pak spátky na Shizuku, jdeme večeřet, pujdete s námi? Zeptal sem se tak aby to Mauro na schodech slyšel. Pak sem poodstoupil a sledoval všechny přítomné čekajíc na odpověď.

236Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 7:39 pm

Mononoke

Mononoke
Genin

Dala jsem si ruku před pusu, abych se nezačala chechtat, já mám hlad, takže klidně jdu, řekla jsem s malým úsměvem. Podívala jsem se na Raikage a pak na toho kluka.

237Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 7:42 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

"Jo, tak všechny zveš?" optala jsem se. "Myslím, že bys utužovat vztahy se svým týmem," řekla jsem mu.

238Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 7:45 pm

Mauro

Mauro
Genin

Mauro

Iba som sa pousmial ked som ho počul a postavil som sa zo schodov a oprel som sa o stenu.Ak chcete jesť tak už by sme mali ísť...Povedal som hlasnejšie aby to počuli.

239Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 7:47 pm

Ryuuni Takara

Ryuuni Takara
Velitel Jouninů

Já utužuji vztahy ze svím týmem, proč ale neutužit vztah i s tebou, ...Raikage? zeptal sem se s úšklebkem. Síce jen ona to mohla pochopit tak jak to nejspíš i pochopila, ale stejně, byla to sranda, taky sem chtěl vidět její výraz, jestli to chce držet v tajnosti a podobně.
Tak co pujdete? zeptal sem se napokon.

240Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 7:49 pm

Mononoke

Mononoke
Genin

Já jo, pousmála jsem se a vyšla jsem na chodbu před dveře. Chvíli jsem sice čekala, ale pak jsem seběhla dolů a připojila jsem se k Maurimu. Čekala jsem na ty dva, až se vykodrcaj zeshora.

241Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 7:56 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

"Chceš provokovat?" zeptala jsem se s úsměvem. Stoupla jsem si a přistoupila jsem k němu. "Dávej si pozor," šeptala jsem. "Nevíš čeho jsem schopná," ruku jsem mu položila na rameno. "Tak jdeme?" optala jsem se.

242Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Wed May 23, 2012 8:20 pm

Mauro

Mauro
Genin

Mauro

Stále som čakal na nich kedy pôjdu nemohol som ísť domov lebo som musel platiť tú večeru a tak ym neostávalo nič iné ako ich čakať.

243Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Thu May 24, 2012 4:19 am

Naoki Heiki

Naoki Heiki
Genin

Trochu ma zaskočil keď tam zrazu niekto vbehol a otvorením dverým ma skoro dál dole. Iba sa vyvalil oči a sledoval som všetkých naokolo. Keď sa opýtal či idem s nimi iba som prikývol že áno. Hmm..ten je divný...počkať a čo ak som divný na a on je normálni?! zamyslel som sa a pomaly kráčal po schodoch dole.

244Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Thu May 24, 2012 10:28 am

Mauro

Mauro
Genin

Mauro

Pozrel som sa na chalana ktorý šiel tiež s nami asi to bol tretí člen týmu. Nevedel som kam chcú ísť do akej reštaurácií tak som pomaly kráčal dolu schodmi aby ma dobehli.

245Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Thu May 24, 2012 10:45 am

Mononoke

Mononoke
Genin

Pomalu jsem šla po schodech dolů, až jsem dohnala Mauriho a o chvilku později přišel i ten druhej kluk. Že by novej člen týmu? Podívala jsem se na něj a pak šla až dolů, kde jsem se zastavila, abych mohla počkat na Raikage a Ryuuniho.

246Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Thu May 24, 2012 11:27 am

Mauro

Mauro
Genin

Mauro

Pomaly som zišiel až na posledné poschodie a pri vchodové dvere kde som zostal čakať pozrel som sa na Mononoke.On bude asi posledný člen týmu že ?Spýtal som sa jej a čakal som.

247Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Thu May 24, 2012 11:49 am

Mononoke

Mononoke
Genin

Mauri přišel a já jsem přikývla. Jop...jsem na něj zvědavá. Když ostatní nešly, začala jsem si hrát s obvazem na pravé dlani.

248Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Thu May 24, 2012 1:42 pm

Naoki Heiki

Naoki Heiki
Genin

Šiel som dole a nechával som si odstup od tých dole aj hore. Sakra prečo všetci na mŇa tak zízajú?! premýšľal som nad tým. Snáď nie som špinavý?!... utrel si celú tvár do trička no nič tam nemal. Neveriacky pokrútil hlavou. A šiel stále dole.

249Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Thu May 24, 2012 1:48 pm

Ryuuni Takara

Ryuuni Takara
Velitel Jouninů

Keď boli všetci preč dal som Shizuke pusu, neboj sa nechám si to pre seba. Potom som zišiel dole. Už tam boli všetci traja, počkal sem na Shizuku a spýtal sa. Kam chcete ísť? Výber nej na vás. Ak bude viac možností rozhodne Raikage-sama. Prehlásil som s úsmevom a vyšiel von z budovy a zastavil sa pred ňou. S provokačným úsmevom som sledoval Maura, ktorý určitě dúfal, že si vyberú najdrahšiu reštauráciu v Kumo.

//Patrilo by sa počkať na kým postne Chibíí Smile

250Budova Raikage - Stránka 5 Empty Re: Budova Raikage Thu May 24, 2012 2:46 pm

Shizuka Yoru

Shizuka Yoru
Raikage

"To ti taky radím," usmála jsem se na něj. Vydala jsem se za nimi dolů. Čekala jsem, až se rozhodnou, kam půjdeme.

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 5 z 6]

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Povolení tohoto fóra: