Ale červenal si sa trocha ... priblížila som sa mu znova k uchu. "bolo to trocha vidieť...ja som iba časť osobnosti tvojej sestry ale tvoja sestra nie som"
Len hovorím to čo sa ti ona bojí povedať, opýtaj sa jej na pravý dôvod prečo odišla...nebol to ten že ju kage mal ako návnadu . po tom čo ti to povedala sa vrátila do pozície kde bola predtým na druhej strane miestnosti a zaspala.
Jak jsem tak ležel přemýšlel jsem nad tím jak by to vypadalo kdybych nakonec zjistil že Ai není Ishi.Tato myšlenka mě velmi lákala.Přeci jen to bylo velmi zajímavé.Jak to bylo s rodiči a proč je součástí mého klanu.
Zobudila som sa tak že som narazila hlavou do zdi za mnou.Okamžite som sa skrútila do klbíčka pretože to poriadne bolelo."Tak to som si nezaslúžila.." povedala som cez slze
Postavil jsem se a naštvaně jsem došel k ní.Čekáš že tě po tom co utečeš a prohlásej tě za nukenina přivítám s otevřenou náručí?Několikrát sem se přemlouval abych tě sám nešel zabít a ty mi řekneš že mě nesnášíš?Proto že jsem se málem pustil do Mizukage když mluvila o tom že tě nechá hledat v zájmu spojenectví?Zakřičel jsem na ni.
A myslíš si že je sranda zabít někoho z rodu?Vlastní krev?Sestru.To poslední slovo jsem řekl tišeji jinak jsem dál pokračoval v ječení.Nedokážu tě zabít.T už jsem řekl tiše a se sklopenou hlavou.Ne pokud...Dál jsem to nedořekl.