"Ale ako vieš tak mňa držali ďaleko od zbraní .." poviem urazene ale pak sa len milo usmejem
Spoiler:
nadvihnem tak vysoko Kimono že by sa každý muž začervenal. Podväzok mi tam držal katanu tak aby nebola vidieť a počuť,bola to katana matky jedna z najsilnejších na ktorú nikto nemohol siahnuť bola niečo ako posvätná
"Dobre ale šetri ma prosím.." poviem vážne. Rýchlo vytasím katanu a ani nevím ako ale proste som okamžite vyštartovala ako pri tréningu.Pridala som do úderu chakru tak že pod nami pri náraze vznikol kráter
Vyhla som sa tak že som pozorovala katanu a iba som sa usmiala. Pekne som použila chakru do nohou utekala som na kraj budovy použila som chakru a vybehla som po strope hore až nad ním a tam som chakru zasa použila do meča a z hora som zaútočila
V tu chvíli co na mě padala jsem se uhnul opět do strany a rukou jí pomohl níže.Tím pádem než si stihla uvědomit co se děje ryla hubou v zemi.Gome.Řekl jsem velmi vystrašeně jako bych se tónem ptal jestli jsem jí něco neudělal.Poté jsem ji nakopl do žeber.Její let zastavila stěna Doja.
Vypľula som krv z úst a pak som zatvorila oči ako keby že som omdlela.Bola som tak a čakala skoro som nedýchala bolo to tak pre mňa lepšie z puse mi tieklo dosť krvi
Promiň.Ale na takovídle laciný trik ti neskočím.Řekl jsem tiše.Sice jsem to trochu přehnal ale vím co udělám jakou silou.Pomalu jsem se k ní přibližoval.
Nereagovala som naňho,skôr som bola ponorená do svojho vnútra. "Sakra !" hovorím si v duchu a vôbec som sa nehýbala nevyzeralo to ako trik,dokonca som aj pomaly dýchala
Složil jsem několik pečetí a vytvořil si Doton:Bushin.Schoval jsem se tak aby mě Ai neviděla a klon šel dál za ní.Když už byl u ní dal jí ruku na rameno.Jsi v pořádku?
cítila som dotyk ale nič som nerobila ani som sa nepohla skôr som sa zosunula dolu tak že som ležala na boku. "Musím viac trénovať !" hovorím si v mojom vnútornom svete. "Ale prečo bojuješ ?" ozval sa iný hlas ale bol to môj len nehovorila som to ja.Ale bol to môj hlas. "Pretože nechcem to nechať všetko na bratovi !" ale ten ťa nepotrebuje !Nenávidí ťa !Pohŕda tebou lebo si slaboch !NE!Si najslabší článok tohoto klanu a on to vie !Ne! hádala som sa s mojím vnútorným ja ale vôbec som sa nepohla iba raz za čas mi ujelo to "Ne" hlasito
Nafučala som líce vzduchom ako urazená ale potom som sa aj ja začala smiať. "Jasne,jasne svoju ironiu si nechaj! Playboy! tentoraz sa ja poza jeho chrbát zasmejem
Stála som bez pohnutia a môj pohľad neuhol ani o kúsok. Pozerala som sa a vystrela som tak roky ako keby že čakám kým ma prebodne alebo rozsekne a bolo to tak ale pohľad mi stále ostal a ani som sa nepohla
Začítila som chladný vietor z vonku ale nevšímala som si toho,myslela som si že len niekde prefukuje. Nemala som kam isť a toto bolo jediné bezpečné miesto kde ma nikto nebude hľadať.Mala som zatvorené oči a ďalej som si trocha driemala
Počula som ako niekto trénuje a tak som pomaly otvorila oči a pozrela ako brat trénuje.Pretrela som si oči.Pomaly som sa postavila a stále ospalým hlasom som povedala."No tak nič,spánok asi musí počkať..." stále mi klipkali oči pretože som sa práve zobudila