Loudavým krokem jsem došel domů a rozhlížel se kolem.Nikoho jsem neviděl tak jsem se potají plížil do mého pokoje.Chtěl jsem být chvilku nekomandován.Jenže přesně před Ai jsem zakopl.Sakra!Sykl jsem ale nevšiml jsem se jí.Tak jsem se tedy přesunul do svého pokoje a doufal v klid.
Videla som ako spadol a prekvapene som pozerala.Keď sa išiel hore išla som mu urobiť čaj a dango a odniesla som mu to hore.Ako vždy som išla pomaly a mala som zasa zvláštne kimono na sebe.Zaklopem na jeho dvere. O...Oni-chan? vykoktám zo seba
Vstúpila som trocha nervózne. "Niečo som ti priniesla a...ehm...ch...chcela som sa opýtať či si v poriadku....si.....si spadol.... bála som sa ho a bolo to dosť vidieť.
Položila som mu tácku s čajom a dangom opatrne na stolík. V...v poriadku.....nikto...nikto tam nebol iba ja....ehm...t...takže....si...si s toho ...nič nerob. koktavo som hovorila,pri čom som sa naňho ani nepozrela strachom
Víš.Je mi líto že jsem si tě nevšim od té doby co zemřel otec.měl jsem moc práce. a ...Větu jsem nedokončil.Jen jsem se soucitně podíval.Musíš mě nesnášet.
T..tak...to není.... povedala som a teraz som sa naňho pozrela. Ja...ja..sa..ťa len bojím...nieje to tak že by som ťa nemala rada" než mohol čokoľvek povedať už som bola preč
Gomenasai,gomenasai,gomenasai,gomenasai! roztriasla som sa ale potom so ucítila slze O---onii-chan? otočila som sa tak aby som ho mohla obejmout. Začala som ho hladiť po vlasoch ako kedysi to robila maminka