Už sa bojíííííím.. Divil som sa, že moja irónia nehrdzavie všetko železo v tejto miestnosti. Jej báť sa? Nebál som sa smrti, ani bolesti. Nebolo nič, čím by mi ublížila, už som si toho zažil dosť. Než sa dostala reč, čo po mne nechcú a chcú. To ma doslova zdvihlo zo zeme, ruky som zovrel do pästí, a robil som čo mohol, aby som tak ostal. Nikto?! Spýtal som sa, ale bola to skôr len rečnícka otázka. Presne! Nikto po mne nechcel, vlastne ešte nechce, aby som bol, ako ty, nikto že? Ty si nebola von, so mnou, nepočula si to. Všetci chceli, aby som bol ako moja sestra, ona bolo niečo úžasné, len ja som bol niečo zlé.. Každý človek v tejto dedine to tak videl. Každý! Zreval som.. Ale ostal som stáť. Aj napriek minulosti, som ju bral ako sestru, ublížiť som jej nemohol. Zvrtol som sa na päte a otočil sa k dverám. Nechcel som to už počúvať, bola chyba nechať sa tu dovliecť. Aj otec po čase pochopil, že som hanba.. A začal jeho tréning.. Ani nevieš, ako ťa začal brať.. Ako ťa začal mať rád, a mňa nenávidieť. Ruku som položil na kľučku..