So sklopenou hlavou som kráčala ulicou klanu, ktorý bol kedysi ten najsilnejši, až kým nebol vyvraždený. Občas som sa pozrela na niektorý dom a zahliadla som v nich, že tu niekto žije. Ďalší Uchihovia, ktorí prežili. Netrvalo dlho, zbadala som jeden dom...Dom, v ktorom žil Artas. Vyzeral byť upustený. Vyskočila som na jeho strechu a sadla som si. Bola som napĺnená zármutkom a tak obrovským smútkom, že som myslela, že to jednoducho neznesiem. Vzala som si tvár do dlaní a začala som tlmene plakať. Potrebovala som to zo seba nejako vytiahnuť von...Spomínala som na staré časy, keď tu ešte bol...Ako mi s ním bolo dobre...Bol to úžasný človek, ktorého som milovala celým srdcom. A on odišiel tam, odkiaľ nie je návratu. Nechal ma tu samu. Stratila som zmysel pre život a jediná vec, ktorá mi zabráňovala v tom, aby som šla za ním, bola moja rodina, ktorá mi dosť pomohla...
Ach, Artas! Prečo si ma opustil? Prečo si ma tu nechal samu? Šepkala som. Slzy mi tiekli po líciach ako potoky...Odrazu sa zdvihol vietor a ja som pocítila, akoby ma niekto pohladkal po tvári. Som tu s tebou, maličká... Zdalo sa mi to, alebo som počula taký zvláštny šepot, akoby vietor rozprával? Nie! Určote mi šiblo...Pritiahla som si kolená k hrudi a objala som ich rukami. No pousmiala som sa trochu, aj keď mi slzy tiekli z očí. Cítila som ho pri sebe, cítila som ho v mojom srdci, v ktorom zostane navždy, až kým nezomriem a nepripojím sa k nemu tam, kde budeme spolu naveky vekov...Rukou som si zotrela slzy a pohľad som upriamila na modrú oblohu...Teším sa na teba...Vždy sa budem na teba tešiť a nikdy na teba nezabudnem...Prisahám!