Artas Uchiha
Už bylo celkem pozdní hodiny, když jsem se proplétal střídmě osvětlenými uličkami naší čtvrti. Pomalu jsem střídal jednu nohu za druhou a přemýšlel jak to bude asi doma probíhat. Přeci jen jsem se vypařil na týden bez jediného slova. Počítal jsem s tím, že si nechal otec podávat hlášení od ANBU, kteří mu střídavě hlásili mou pozici a činnosti. Což bylo mimo horší než u koho jiného. Protože většinu lidí asi rodiče nenechali sledovat jednotkami ANBU a ještě se tvářili jako by nic nevěděli. Jen oťukávali svědomí dokud se člověk sám nepřiznal. Prostě hotové "Mučení vodou". Byl jsem tak hluboce zabrán do svých úvah, že jsem si ani neuvědomil svou pozici. Byl jsem totiž právě před naším rodinným sídlem. K mému velkému zklamání se všude svítilo, což mohlo znamenat jen jedinou věc. Ten kdo hádal, že už bude nastoupená hezky celá rodina a bude si mě chtít podat. Má zatracenou pravdu, ne že by mě přímo fyzicky napadli, ale má psychická újma bude zřejmě značná. Když jsem došel k takovému "molu", které vedlo po obvodu celého sídla a části zahrady. Vyzul jsem si boty hezky po špičkách se vydal směrem ke svému pokoji. Už už jsem tam skoro byl, jen otevřít dveře. V tom se, ale na druhém konci domu částečně odsunuly zásuvné dveře. Ze škvíry vytáhla hlavu moje drahá matinka. Artásku, miláčku pojď sem hezky na slovíčko. Celým tělem mi projelo něco jako elektrický proud. Pomalu otočil hlavu a podíval se za sebe. Ehm nemohlo by to počkat na ráno, jsem už dnes celkem unavený. Pokusil jsem se o úsměv, ale na krku se mi objevil studený pot. Nebylo moc věcí kterých bych se jakkoli bál, ale tohle byla jedna z nich. Jen sem hezky pojď bude to jen chvilinka. Nespustila ze mě oči dokud jsem nedošel až k ní. Potom mě jemně chytila za ruku a vtáhla mě do místnosti. Tam seděla celá naše rodinka a každý se naoko tvářil, že se věnuje nějaké důležité činnosti. Tohle jen potvrzovalo mé obavy z takzvaného klidu před bouří. Nepřímo mě donutila zasednou ke stolu (tradiční stůl u kterého se klečí na podušce) a postavila mi tam "japonský" šálek horkého Zeleného čaje. Otec jako by nic odložil noviny a takovým tím svým skrytě vyčítavým pohledem se na mě podíval. Taky se vám tak dobře tento týden spalo? Prohodil škádlivým hlasem. Všichni mu sborově přitakali, ale já jsem moc dobře věděl na co naráží. Přesto jsem to na sobě nenechal znát. Odpil jsem doušek čaje a chystal se zvednout. Jak se však dalo čekat, tak snadno mě nepustili. Tentokrát ke mě přiskočila má patnáctiletá sestra Michiko s takovým tím dětsky vyčítavým hlasem. Oníííí-chan, jak to, že si mě tu jen tak nechal. Jelikož na mě skočila prudce, vůbec jsem to nečekal a povalila mě na záda. Jak na mě zalehla, měl jsem její hrudník přímo v obličeji a tak jsem se jí snažil odstrčit. No držela se mě jako klíště a dostala jí ze mě štípnutím až naše matka. Znovu jsem se posadil a vydechl takovou tu anime bublinu. Tentokrát se do rozhovoru připletl můj starší bratr Ichiro. Tak co? Už si konečně přestal dělat hovadiny a našel si senseie. Teda pokud by tě nějaký vůbec chtěl. Neodpustil si uštěpačnou poznámku na můj účet. S klidem jsem se na něj podíval, ale nijak jsem mu provokaci nevrátil. Jen jsem prostě odpověděl. Hmm dnes mi Hokage-sama oznámila, že jsem od teď její nový student a zítra máme první cvičení. Mluvil jsem klidně, ale potom jsem po bratrovi střelil letmo jedním okem. Ten nejprve zbledl, zmodral, zezelenal a nakonec zrudl jako rajče. Naniiiii, to si ze mě děláš prdel ne? Tak tebe si vybere za studenta vůdce Konohy a ty se tváříš jako by se nechumelilo? Pccc bych si to zasloužil více než ty. Potom už mlčel, ale i tak bylo vidět, že ho to deptá. Když myslíš bratříčku. Odpověděl jsem mu klidně a dopil čaj. Celá rodina, krom mého otce (jak jinak master spy xD) vypadala překvapeně, ale zároveň hrdě. Když dovolíte, půjdu si už lehnout. Zítra mě čeká náročný den. Nikdo nic nenamítal a tak jsem se zvedl a kráčel ke dveřím na venkovní terasu. Jako vždy se moje malá, ztřeštěná sestra prudce postavila a hupsla mi přímo na záda. Rukama i nohama se mě držela tak pevně div mě neuškrtila a nerozdrtila žebra. Tak snadno se mě nezbavíš. Budeš si muset odpykat svůj trest za svůj odchod. Tiskla mě tak, že jsem neměl ani sílu nic odpovědět a rezignovaně jsem se vydal po mole ke svému pokoji. Když jsem vešel dovnitř a zasunul za sebou dveře, Konečně ze mě slezla a já byl rád, že se můžu volně nadechnout. Tak snad už aby si šla pryč. Chci se převléknout do kimona a jít spát. Podívala se na mě takovýma až skoro démonickýma očima. Nikam nepůjdu, snad by si se nestyděl před svou mladší sestrou. Zasmála se skoro jako nějaká sukuba. Naprosto jsem vydechl a už ani neměl sílu se s ní hádat, byl jsem utahaný jak pes. No tak se alespoň otoč ksakru. Hodil jsem na ní (přes hlavu) deku aby nemohla očumovat. Potom jsem se rychle převlékl do sněhově bílého kimona, které jsem měl na spaní. Konečně jsem se svalil na postel a chtěl konečně vyhodit svou otravnou sestru. Jenže jak se zdálo usnula a já už ji nechtěl budit. Za normálních okolností bych ji odnesl k ní do postele, ale dnes už jsem měl všeho plné kecky. takže jsem si přitáhl kus deky a snažil se zmizet v říši snů. Jenže to se zase nekonalo. Má nejmilejší sestřička se totiž na mě tak lepila, že jsem měl její hrudník skrz záda až v plicích. Nejspíš se jí něco zdálo, ale nejvíce mě zarážel fakt, že občas vzdychla oni-chan. Což mě nemálo děsilo. Konečně se mi podařilo všechny tyhle vnější rušení ignorovat a já tak zmizel do říše snů. Říše nekonečných možností...