Zamžikala jsem a probrala se. Jediné, co jsem si pamatovala, byla tupá rána a pak tma před očima, svět se na chvíli zatočil a zmizel.
Chvíli jsem si naivně myslela, že celý přechozí den byl sen, ale tupá bolest na temeni hlavy a svázané ruce za zády mě přesvědčili o opaku. Tohle byla realita!
"Ts.." Sykla jsem, když jsem se posadila a porozhlédla se. Zkusila jsem trhnout rukama ve smyslu to přetrhnout, s mojí silou by to problém být neměl, ale něco mě zarazilo. Ksakru, chakrová pouta?! V duchu jsem zalitovala a opřela se zády o stěnu chatičky. Ksoo, co teď?! Porozhlížela jsem se, jako kdybych hledala jakékoliv možné východisko, ale před dveřmi, jedinou možnou únikovou cestou, seděl muž. Prohlédla jsem si ho, zřejmě můj únosce. Odmítala jsem komunikovat, taky na co, potřebovala jsem se osvobodit a dát klukům a sensei nějaké znamení, ale když já ani nevěděla, kde jsem, natož abych promýšlela strategii!
"Proč jsem tady? Nemáte snad už to, co jste chtěli?!" Byla moje první otázka, zatímco jsem muže propalovala opravdu vražednými pohledy.