procházela jsem se botanickou zahradou míjela horké prameny stoupla jsem si doprostřed malého mostu a dívala se na malý potok. Ty prameny pak musím zkusit, až budu mít volno... byla jsem ve střehu, kdyby mě Tsuchikage potřeboval.
byla jsem už delší dobu v rekreační oblasti tak nějak meditovala a pak jsem se nachala unsét atmosférou a zašla jsem do horkých pramenů kde jsem hodlala nějakou dobu relaxovat
Nakonec sem se vykašlal na to abych si šel pro misi.Byl jsem tak trochu unavený.Zašel jsem si tedy sem do Onsenu.Po vylezení ze šatny je vidět že Katanu mam fur u sebe.Položím si jí na suchý okraj a po mokrém uklouznu.S hlasitým šplouchnutím zaletím do vody a když vyskočím zařvu.Kur*a!Todle je nedska už po druhý!
v Onsenu jsem byla bez masky a vyloženě reflexovala když jsem uslyšela že někdo přišel k jezírku pak najendou šplouchnutí a nadávka to mě přinutilo otevřít oči a usmát se
Tak trochu jsem se nudila přece jenom byla jsem tu dýl, tak jsem se rozhodla ho trošku provokovat. aniž bych se hnula a on něco spozoroval se vodě pod jeho nohama začali objevovat jehlice Tak schválně kdy si toho všimne
To ne.Pomyslel jsem si a ikdyž jsem nechtěl vymrštil jsem se lenou rukou a pravou chytl meč.Ishiho styl Iwa ryuu Jish!. Celé oblast rekreačního centra se začalo otřásat.Otřes v 2 stupni Richterovi škály.Zahřívám se.Vypadalo to že jsem se opravdu naštval.
Ja po včerajšku som sa zastavil tu nevedel som ako ale ja som normálne v tej horúcej vode zaspal. Zobudil som sa teraz a bol som naozaj celý červený a nebolo mi až tak dobre. Vyliezol som z vody a to už bolo ale lepšie. Moje zranenia už neboli také zlé preto som si ich už neobväzoval a len sa v kľude obliekol. Nevedel som prečo ale zdalo sa mi že tá voda mi vždy pomohla vyliečiť rýchlejšie zranenia ktoré som mal. Tak ... mal by som ísť zasa trénovať ... ale chce to nejakú novú techniku S týmito myšlienkami som opustil tento priestor. (presun)