Usmiala som sa. No som zvedavá, čo urobí. Tlmene som sa zasmiala, keď zmizol v obláčiku dymu.
Založila som si ruky na hrudi a dívala som sa dopredu na ďalšieho starého dedka, ktorý robil presne to isté, čo ten pred ním. Netrvalo dlho a objavil sa tu Artas aj s páskami.
Jeden som si od neho vzala. Ďakujem. Síce neviem, ako si ho získal, pretože keď som sa minule o to pokúsila, tak ma vyhodili na koniec radu. Zasmiala som sa.
Ideme! Prikývla som a len som si hlavu položila na jeho rameno. Bol o dosť odo mňa vyšší a oproti nemu som sa cítila ako trpaslík.
Spolu sme vošli do budovy.
Tak dobre, stretneme sa v bazéne! Mrkla som naňho, keď sme sa objavili pred dvoma vchodmi. Jeden viedol do dievčenských šatní a druhý do chlapčenských.
Otočila som sa a odpochodovala som, a ešte predtým než som zmizla vo vchode, som mu poslala vzdušný bozk.
Rýchlo som sa prezliekla do čierných dvojdielných plaviek plaviek a pozrela som sa do nejakého zrkadla oproti. Až teraz som si všimla, že mám štíhlu postavu a dlhé nohy.
Fúú! Normálne sa nespoznávam! Zasmiala som sa, veci som odložila do skriniek a pomaly sa vybrala k bazénom.
Naposledy upravil Hyuuga Hana dne Thu Mar 22, 2012 9:00 pm, celkově upraveno 1 krát