Dorazila jsem konečně před dveře od svého skromného bytečku, otočila se na Yukia, jestli jde také, chtěla odemknout, ale nečeho jsem si všimla. HEEEE?!
Zatvářila jsem se uktra překvapeně, drcla do dveří ramenem, a ty se samy otevřeli, joo, zdá se, že tu byl někdo jiný než jenom Tami.
Potichu jsem vpadla do dveří, s připraveným kunaiem schopná pozabíjet všechno v blízkosti dvou metrů, ale pak jsem se zarazila. Otevřela pusu údivem a nechala kunai vyklouznout z ruky na zem. Jen jsem zírala na ten obrovský nápis. Já mám svátek?! Obrátila jsem se ke kalendáři a fakt, že jo, bylo to tam, černé na bílém.
"Eeh, kdo.. kdo by to.." Mumlala jsem nesrozumitelně a překotně, značně ještě v šoku. Ale pak se mi na tváři rozlil velký, široký úsměv. Pokračovala jsem v bytě dál, mířila jsem až do svého pokoje.
Tami, ta se ke mě přiřítila hned vzala jsem jí do náruče a podrbala za ušima.
"Ty víš, kdo to byl?" Zeptala jsem se jí a zazubila se, načež jsem vzala za kliku od pokoje, otevřela je a přišel další šok. Tolik dárků, tolik věcí! TOlik radosti, musela jsem se usmívat jako pako.
Nejdříve mě ohromio to čisto v místnosti, pak dárky a ta výzdoba! Ale to, co mě dorazilo nejvíc byla spící osoba v plášti Hokageho na mé posteli. Došla jsem blíž a a pak jsem rozpoznala Naa. Musela jsem se rozesmát.
"Ty jsi trdlo, Nao.." Zazubila jsem se a zavrtěla hlavou, takhle to připravit a pak tu usnout, asi mu to dalo práci, ani jsem se nedivila, uklidit ten svinčík by mě trvalo celý život. Otočila jsem se na Yukia, Tami mi vyklouzla z náruče a mířila si to k němu. Zastavila se před ním, přeměřila si ho pohledem a až pak se rozhodla ho attakovat, tak na něj skočila.
Bože, co se dneska ještě nestane.
Culila jsem se jak měsíček na hnoji a bylo mi to sakra šumák.
"Eh, ty jsi o tom věděl?" Otočila jsem se s otázkou na Yukia, Nao spal jako když ho do vody hodí, přemýšlela jsem, kam jsem dala ty reproduktory, ale řekla jsem si, že by to bylo ošklivé probuzení, a vypadal tak roztomile, že jsem to udělat prostě nemohla.