Naruto RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRA BYLA SPUŠTĚNA!

You are not connected. Please login or register

Byt Shiori

3 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Byt Shiori Empty Byt Shiori Sun Feb 19, 2012 9:30 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Maličký, ale útulný byteček ze kterého vidí Shiori na hlavní ulici Konohagakure.
Je tvořen čtyřmi místnostmi, obývákem, koupelnou, kuchyní a Shioriným pokojem.
Vybaven je skromně, ale někdy se tu najde tolik nepotřebných věcí, až z toho přechází zrak. Shiori si pravděpodobně libuje v "pokladech".
Dále se její pokoj utápí v knihách a svitcích a panuje tu pravidlo. "Inteligent zvládá chaos".
Byt Shiori Tumblr_kxxy8b9ywc1qb62t4o1_500

2Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sun Feb 19, 2012 9:52 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Odemkla jsem a konečně došla domů, Rozsvítila jsem až po svém pokoji, ale říkám vám, jít celou dobu poslepu a několikrát se přerazit o práh není nic fajn. a to nemluvě o tom, kolikrát mi na hlavě přistál hrnec z linky. No vlivem štěstěny jsem se konečně dostala do koupelny. Převlékla jsem se a opláchla, abych pak zamířila rovnou do pokoje a teplé postele.
Hmm, tak jsem zjistila, že mám tým i zajímavého senseie. Zajímalo by mě, jak to dopadne zítra. Opustila jsem tyhle myšlenky a radši hmátla po knížce, rozsvítila jen lampičku, jenže během chvilky, kdy jsem přečetla sotva první dva řádky, mi skončila knížka na obličeji a pokojem se rozléhalo jen tiché oddechování. Usnula jsem jako špalek.

3Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Mon Feb 20, 2012 7:36 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Něco jsem zabrlala, přetočila se na druhý bok a pak konečně otevřela oči. Setřásla jsem knížku z hlavy a promnula si oči. Zaměřila jsem se budík a vytřeštila oči. He?! He?! HEEEE?!
Prudce jsem vyskočila z postele, div se nepřizabila a rychlostí Schumachera se vřítila do koupelny, vyčistila si zuby a s kalhotama v ruce běžela ke dveřím, mezitím, co jsem se soukala do nohavic jsem popadla klíče. Kso, kso ksoo?! Nestíhám, zase jdu pozdě, Shiori jsi nepoučitelná!
Vztekala jsem se na sebe, prudce dveře zabouchla a z domu brala schody po dvou, ustála prudkou zatáčku a pak se rychlostí blesku vřítila do uliček Konohy.
(Přesun.)

4Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sun Mar 11, 2012 9:11 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Odemkla jsem dveře a zapadla do bytečku. Věděla jsem, že zeje prázdnotou nejen on, ale i lednička. Zula jsem se a nacupitala si to do koupelny, hodila jsem rychlou sprchu a převlékla se, načež jsem zamířila do pokoje.
Hem? Já nechala otevřené okno?
Napadlo mě, došla jsem k němu a na prapetě si vysedávala černá kočka a pozorovala mě žlutýma očima. Došla jsem k ní a natáhla ruku, neodběhla. Podrbala jsem jí za uchem.
"Co ty tu?" Zeptala jsem se jí, pak jsem jí ale hladit přestala, únava mě přemohla, padla jsem na znak do postele, zachumlala se do deky a během chvíle se bytem ozývalo jen rytmické oddechování.

5Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Mon Mar 12, 2012 5:29 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Probrala jsem se a zamžouala na budík, jakmile jsem zjistila, kolik hodin je, pro jistotu jsem ho ze stolku shodila, no na to začal protestativně zvonit, takže jsem po něm hodila polštář, chtěla jsem se zvednout, ale zjistila jsem, že mě něco chlupatého tíží na hrudi. Podívala jsem se a tam a byla tam ta černá kočička, ze včerejška.
"Ty se mě nepustíš, co?" Zakřenila jsem se a promnula si oči. Opatrně jsem jí položila na zem a pak automaticky zamířila do koupelny, tam jsem se převlékla, udělala každodenní hygienu a pak z kuchyně ukořistila aspoň jablko. Už, už jsem chtěla ledničku zavřít, když se přede mnou znovu objevil černý stín. Sehnula jsem se a podrbala ji za ušima.
"Hmm, víš, co? Budu ti říkat Tami.." Podotkla jsem a pousmála se, Tami souhlasně zamňoukala, načež jsem někde vyhrabala misku a nalila jí tam mlíko.
"Yosh, Tami já jdu trénovat, taaakže, nezlob tu!" Podotkla jsem, fakt jsem nad sebou protočila očima, mluvím tu s kočkou, ale někdy je to lepší, aspoň tenhle byt nebude tak tichý. Pak jsem ještě strčila klíče do kapsy a rozešla se ven.
(Přesun.)

6Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 17, 2012 11:47 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Vyšla jsem pár schodů nahoru, odemkla dveře a vpadla do setmělého bytu. Zula jsem se, zavřela za sebou a klíčky hodila do mísi v kuchyni.
"Jsem doma!" Oznámila jsem, ačkoliv jsem věděla, že tu nikdo kromě mě není. Najednou se mi o nohu něco otřelo, pousmála jsem se, když jsem viděla Tami.
"Tak prcku, přežila jsi to tu? Určitě máš hlad.." Zakřenila jsem se a dala jí do provizorní misky maso z konzervy, potom jsem se nějak doštrachala do koupelny, smyla ze sebe veškerou špínu ve sprše a už převlečená zamířila do pokoje. Zazívala jsem a po zádech spadla do postele, založila ruce za hlavou a pozorovala stop, ale to už se mi začaly klížit víčka a já po chvíli usnula tvrdým, unaveným spánkem, jediné, co jsem těsně před usnutím cítila bylo černé klubíčko, které se mi stočilo na hrudi a spokojeně vrnělo.

7Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sun Mar 18, 2012 10:05 am

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Probudil mě až obvyklý ruch z ulice, který ke mě doléhal otevřeným oknem. Jen nevrle jsem otevřela oči, zamrkala a porozhlédla se. Zjistila jsem, že jsem u sebe v pokoji, tak jsem si oddechla. Vstala jsem a protáhla se, Tami mi tentokrát ležela v nohou jen zvedla líně hlavu, aby si mě pochybovačně prohlédla. Pousmála jsem se, vymotala se z deky, pak se protáhla a zívla. Zamířila jsem do koupelny trochu ze sebe udělat člověka, pak jsem zamířila do kuchyně, nalila Tami mléko a sama ukořistila Rámen z lednice. Ohřála jsem si ho a nasnídala se, no nasnídala, člověk by klidně řekl, že i naobědvala.
Pousmála jsem se a podívala se z okna, slunce svítilo, byl krásný den. Vzala jsem klíčky, otevřela dveře a vydala se ven, ael to jsem netušila, že ta černá koule plná chlupů mě bude následovat.
(Přesun.)

8Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Mar 21, 2012 9:09 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Stál som pred dverami Shiori a na tvári sa mi hral úsmev. Nikto by nepovedal, že práve ja si spomeniem na takúto zvláštnu udalosť. Shiori mala totiž dnes menini a keďže som aspoň na chvíľu bol Hachidaime, musel som sa o niečo postarať. Vlúpal som.. Ako to blbo znie.. do jej bytu a poobzeral som sa. Bol tu ešte väčší bordel ako v mojej izbe, a to som sa doteraz pýšil cenou najväčší binec. Pokrútil som hlavou, nad tím čo som videl, a pustil som sa do práce, ktorá bude trvať určitú chvíľu. Našťastie mi pomáhali moje klony, vytvorené z jej krbového ohňa a jej mačka, ktorú som musel pozorovať ako oko v hlave.

9Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Fri Mar 23, 2012 8:35 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Po dňoch práce bolo všetko pripravené. Celé dni som nespal, a teraz som spokojne oddychoval na posteli. Na dverách bolo pripravené prekvapenie, cez chodbu sa lemoval na látke nápis "Všetko najlepšie od Týmu Jeden" v izbe sa povaľovala kopa darčekov a nasledovali posledné úpravy. Najprv som mal v pláne to tam trochu poničiť, no popri tom, v akom to bolo dezolátnom stave som to radšej upratal. Teraz som slastne spal na jej posteli, schúlený v Hokáge plášti, na jednej ruke som si cmúľal palec, a v druhej som držal ružového plyšového medvedíka. Moje klony sa rozpadli na uhlíky v jej kozube, a v jej byte nastala tma a ticho, ktoré narušovalo mňaučanie a moje menšie výkriky zo sna.

10Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 6:04 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Dorazila jsem konečně před dveře od svého skromného bytečku, otočila se na Yukia, jestli jde také, chtěla odemknout, ale nečeho jsem si všimla. HEEEE?!
Zatvářila jsem se uktra překvapeně, drcla do dveří ramenem, a ty se samy otevřeli, joo, zdá se, že tu byl někdo jiný než jenom Tami.
Potichu jsem vpadla do dveří, s připraveným kunaiem schopná pozabíjet všechno v blízkosti dvou metrů, ale pak jsem se zarazila. Otevřela pusu údivem a nechala kunai vyklouznout z ruky na zem. Jen jsem zírala na ten obrovský nápis. Já mám svátek?! Obrátila jsem se ke kalendáři a fakt, že jo, bylo to tam, černé na bílém.
"Eeh, kdo.. kdo by to.." Mumlala jsem nesrozumitelně a překotně, značně ještě v šoku. Ale pak se mi na tváři rozlil velký, široký úsměv. Pokračovala jsem v bytě dál, mířila jsem až do svého pokoje.
Tami, ta se ke mě přiřítila hned vzala jsem jí do náruče a podrbala za ušima.
"Ty víš, kdo to byl?" Zeptala jsem se jí a zazubila se, načež jsem vzala za kliku od pokoje, otevřela je a přišel další šok. Tolik dárků, tolik věcí! TOlik radosti, musela jsem se usmívat jako pako.
Nejdříve mě ohromio to čisto v místnosti, pak dárky a ta výzdoba! Ale to, co mě dorazilo nejvíc byla spící osoba v plášti Hokageho na mé posteli. Došla jsem blíž a a pak jsem rozpoznala Naa. Musela jsem se rozesmát.
"Ty jsi trdlo, Nao.." Zazubila jsem se a zavrtěla hlavou, takhle to připravit a pak tu usnout, asi mu to dalo práci, ani jsem se nedivila, uklidit ten svinčík by mě trvalo celý život. Otočila jsem se na Yukia, Tami mi vyklouzla z náruče a mířila si to k němu. Zastavila se před ním, přeměřila si ho pohledem a až pak se rozhodla ho attakovat, tak na něj skočila.
Bože, co se dneska ještě nestane.
Culila jsem se jak měsíček na hnoji a bylo mi to sakra šumák.
"Eh, ty jsi o tom věděl?" Otočila jsem se s otázkou na Yukia, Nao spal jako když ho do vody hodí, přemýšlela jsem, kam jsem dala ty reproduktory, ale řekla jsem si, že by to bylo ošklivé probuzení, a vypadal tak roztomile, že jsem to udělat prostě nemohla.

11Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 6:42 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Šklbol som nohou, ktorá raketovo vystrelila spod plášťa, no ďalej som spal. V mojom sne som križoval mnohými cestami zabudnutia, dokonca som sa ocitol na samotnom pokraji nekonečnosti, ale aby som tomu chápal, potreboval som nájsť zvitok nesmrteľnosti. Musel som urobiť to, čo ešte nikto nikdy neurobil. Mal som predbehnúť Koshiho v jedení DANGA! Posadili nás pred stôl, na ktorom sa povaľovalo obrovské množstvo týchto ryžových vecičiek, a spustili časomieru. Na nič som nečakal, otvoril som ústa a chcel som zjesť prvú guličku, keď sa sen zmenil, a ja som sa ocitol na strašnom mieste, kde som si to znovu prežil.. Znova som začal sebou šklbať, keď som vystrelil z postele s výkrikom.. Oníí-san! Oči sa mi zaplavili, no nič sa nespustilo a ja som dezorientovane pozoroval okolie.

12Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 6:52 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Z mého smíchu mě vyrušil až Naův výkřik, obrátila jsem svou pozornost teda na něj, vypadal.. Vystrašeně? Nao a vystrašeně a tak.. No prostě mi to k němu nesedělo.
Heh? Že by noční můra?
"Nao?" Zeptala jsem se ho potichu a sledovala ho.
"Nezdálo se ti snad, že tě honí čtyři obří Dango knedlíčky s úmyslem tě sníst, aby ti oplatily to, že je věčně věků jíš?" Pousmála jsem se, chtěla jsem vědět, jestli mě vnímá a začne se se mnou hádat, pokud ano, bude při smyslech.

13Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 6:59 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Nechápavo som sledoval Shiori, ktorá stála nado mnou, a nedopínalo mi, kto to je. D-Dango?! ešte nechápavejšie zo mňa vyšlo, keď sa mi zrak zaostril, a až teraz som pochopil, kto to je. Shiori! Vyskočil som na jej posteľ ako blesk, a obhliadal som sa okolo. Kde sakra som? Ten sen ma kompletne vygumoval, aj keď .. Bolo jasné že nemal čo gumovať. Ten skok ma však stál udretie hlavy do jej poličky, a znova som sa zosunul na posteľ, ale konečne mi doplo. Nié... To malo byť prekvapenie! Znova som nahnevane vyskočil na nohy, a znova som urval hlavou o jej poličku, pričom som ju trochu nalomil. S bolesťou v hlave a pramienkom krvi tečúcej po mojej tvári, som bol nútený v kľude sedieť...

14Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 7:33 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

"Ne asi, Dr. House" Zaironizovala jsem, při jeho šťastném výkřiku poznání a ušklíbla se. Pak mi jen na hlavě vyskočila kapka, po ní přišla druhá, jak se udeřil znovu, zavrtěla jsem hlavou a rozesmála se. Jo, Nao byl zpátky.
"Ty jsi takový pako, až to bolí!" Zazubila jsem se, vytáhla z brašničyk svůj obvaz, použila ho jako provizorní kapesníček a otřela mu ten pramínek z krve, no nechtělo se to zastavit, tak jsem to tam chvíli držela.
"Seď na chvíli! Překvapení se podařilo! Dostal jsi mě, musím uznat, ale můj výraz čiré hrůzy, zděšení a nadšení jsi prospal, tse.." Zamumlala jsem a pousmála se.
"Ale děkuju Nao, ale nemusel jsi, je to jen svátek" Mávla jsem nad tím volnou rukou, ale musela jsem uznat, že mě to potěšilo.

15Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 7:43 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Teba moja bolesť teší že? Hlavu som urazene natočil nabok, čím som je vlastne pomohol lokalizovať ranu na hlave, aj keď to môj plán nebol. Keby som aj mohol niečo iné, ako sedieť.. Odsekol som, no hlavu som stále držal urazene nabok. Možno som sa vážne nevedel hnevať, ale moje hranie to vynahradilo. Ja pako, stále všetko dobré prespím, načo som to pre svätého Jashina robil? Keďže som mal pohľad nabok, smeroval na stolík, pri jej posteli, presnejšie na fotku, na ktorej bola ešte mladšia. Júúú.. To je Kawaííííí! vykríkol som, pričom som sa jej vytrhol a hodil som sa na tú fotku. Nevedel som že to je ona. Kto to jééé? Spýtal som sa na, podľa všetkého zarazenú, Shiori. To len ty považuješ za sv.. zasekol som sa, pozrel som sa na fotku a zas na ňu. Koľko ti je?

16Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 7:55 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

"Jen trošičku.." Zazubila jsem se a dál mu smývala krev z tváře.
"Mám spíš podezření, že když vstaneš, z mého bytu bude kulnička na dříví při tvé šikovnosti, ale nic proti.." RÝpla jsem si a znovu se pousmála. Pak jsem si všimla, jak chmátl po fotce.
"Nee, musíš zrovna tuhle?!" Zazubila jsem se a pokusila se mu ji vytrhnout. "Umm, jsem na ní já a mí rodiče.." Pousmála jsem se, když jsem se na to tak koukala, byla jsem spíš podobná mámě.
"Ale na téhle fotce mi bylo málo, to už je dost dávno.." Zazubila jsem se a při jeho otázce se jen ušklíbla.
"Víš, že je neslušné ptát se dámy na věk?" Zakřenila jsem se. "Ne, dělám si srandu, je mi 15" Pousmála jsem se.

17Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 8:02 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Jasné.. okomentoval som jej dve odpovede naraz. Ja som šikovný až až, takže nerýp.. dodal som a ďalej som pokračoval s vyvádzaním. Postavil som sa, aj napriek tomu, že sa mi zakrútila hlava a potom som sa trochu zatackal, no došiel som až príliš blízko k nej. No situácia z reštaurácie sa neopakovala, ja som priložil fotku k jej tvári a pustil som sa do porovnávania. To nie si ty.. Skonštatoval som po chvíli krútenia očami, z fotky na tvár. Na fotke je veľmi kawaíí! A ty si stredne Kawaí! Takže... zamyslel som sa.... To nie si ty! No zarazil som sa, keď mi odpovedala a ja som tak povediac trochu zvážnel, a úsmev zmizol. 15? No čo, bol som trochu háklivý, čo sa tejto témy týkalo.

18Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 8:09 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

"To určitě.." Ušklíbla jsem se, ale rozhodla se ho dál neprovokovat, ne, když si s tou výzdobou dal takovou práci, pak jsem ho pozorovala.
"Nejsem? Pff, barva vlasů, očí, přemýšlej!" Usmála jsem se, i když pravda, bylo to z doby, kdy mi bylo tak deset, za těch pět let, jsem krapet vytáhla a noo, já moc rozdílů nenacházela.
"No, to jsou teda pochvaly.." zamrmlala jsem a pak vycítila svou šanci. "15, Hmm, že by ti na tom něco vadilo?" zazubila jsem se, žeby slabé místečko?

19Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 8:13 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Pozorne som ju počúval, a očami sledoval fotky. Nie.. Takto sa zmeniť nedá.. Tvrdohlavo som so stál za svojím. Ja viem o čom hovorím! Ja sa na brata tiež podobám, takže tie farby nie sú dostatočným dôkazom... odklepol som, a prípad som uzavrel. Samozrejme ako svoje víťazstvo. Nie, nevadí mi to! No z gesta a hlasu sa vyčítalo len jedno.. Klamem.. Mne je to vlastne jedno.. Čo pravda nebola, ani keby sme boli v čarovnej krajinke zázrakov.

20Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 8:17 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

"Pfff, tak pane detektive odmítám vypovídat" Ušklíbla jsem se a dřepla si na postel vedle něj, krev z čela mu už netekla a Yukia zřejmě zaujala Tami, nedivila jsem se, dokáže člověka otravovat klidně i hodiny.
"Nee? Ale no taak, tobě to fakt vadí, že mi je patnáct, co? Jsem mladší, starší?" Ušklíbla jsm se a píchla ho do napučené tváře, jo, fakt lhal.

21Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 8:22 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Nikto sa vás o výpoveď neprosil pani! Tentoraz som sa uškrnul ja, ale ten úškrn dlho nevydržal. Radšej som sedel na posteli, nechcel som, aby tu zo mnou seklo, veď sa ešte oslava ani poriadne nezačala. Veď som povedal, že mi to nevadí! Odsekol som, ale tvár sa ani po jej pichnutí nespuchla, no rezignovane som si povzdychol.. Si staršia.. šeptom zo mňa vyšlo. Nechápal som, prečo som to vlastne povedal..

22Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 8:30 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Ušklíbla jsem se také, když jsem uviděla jeho reakce.
"Noo, je to vidět!" Zazubila jsem se k jeho předposlední větě a pak se jen pousmála a rozcuchala mu vlasy.
"Tak jsi mladší a na tom přece nesejde, netvař se tak načuřeně, za prvé ti to nesluší, za další budeš mít vrásky a za třetí, mám svátek, takže nechci vidět nikoho nabručeného!" Zazubila jsem se.

23Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 8:35 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Hej, hej.. odvetil som jej, trochu nabručene, trochu pobavene, keď sa reč dostala k slovu sviatok. To je pravda! Vyskočil som na nohy, a po tretí raz v tento deň som hlavou udrel do tej poličky, ktoré to už nevydržala a zlomila sa. Zosunul som sa k zemi, a na sekundu som stratil vedomie. Podvihol som sa na štyri a pokrútil som hlavou. Ou... To bola sila.. aj napriek tomu že som si asi rozbil hlavu, som sa zasmial.

24Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 8:38 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Jen jsem zavrtěla hlavou a bojovala s pocitem, trochu ho proplesknout nebo se usmívat jak pako, rozhodla jsem se pro zlatou střední cestu a to jen zavrtění hlavou nad nešikovností týmového partnera.
"Baka Nao, ty se jednou zabiješ!" Zabučela jsem a podepřela ho, abych ho vyzvedla na nohy.
"Jsi si jistý, že si nechceš lehnout, třeba mám v lednice i Dango" zazubila jsem se. Pokud ho tam už nenavštívil.

25Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Sat Mar 24, 2012 8:43 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Moje pravá ucho, ktoré zaregistrovalo slovo Dango, škublo, a bez zaváhania som sa rozbehol k ľadničke zo slovom .. Dangóóóó! Hnal som sa ako blázon, a niet divu, že som zakopol o jeden z jej darčekov a ja som sa rozpľacol na zemi.. No, dnes mám vážne šťastný deň.. povzdychol som si, a bez chute vstávať, som ostal ležať na tom darčeku, ktorý zapríčinil môj veľkolepý pád.

26Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Mon Mar 26, 2012 6:49 am

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

Ako ku mne prišla jej mačička mne sa tak trocha rozžiarili oči . Skočila ku mne no ja som ju ladne chytil do rúk . Keď som ju mal u seba tak som ju jemne pohladil od hlavy až som prešiel u jej ocásku . Potom som ju ale začal jemne škrabkať za ušami a pritom som ich počúval akosi hoci som tam bol vôbec som sa k nim nevyjadroval ale to že si skoro rozbil hlavu som si všimol. No v tom ako zasa čul dango ono ho to ani neotriaslo bol čiperný .Tak čo už bláznov je na svete naozaj dosť tak som sa nedivil veď v tomto som bol vlastne aj podobný .Ja som mal na rukách jej čiči ja som bol vlastne spokojný predsa len mačky boli zvieratá ktoré som mal najradšej .Ach jaj ... no ale pekne to tu vyzdobil ... Pomyslel som si . Niekedy by som sam možno mal viac pozerať alebo zapamätať si takéto sviatky .Sakra to som najstaršíí ? Pomyslel som si zasa to som im ale v pláne hovoriť nemal predsa len až tak starý som byť nechcel .Hmm je pravda že na genina mám naozaj veľa ..... 16 je už naozaj docela dosť ...

27Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 10:47 am

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Jen jsem se mu začala muset smát.
"Jo, já to říkala, že se jednou zabiješ!" Podotkla jsem a ušklíbla se, přešla okolo něj a podívala se na Yukia s otázkou.
"Dáš si taky nebo něco jiného?" Pak jsem přešla k ledničce, vytáhla zázračně léčivé Dango a položila ho pak na stůl. Došla jsem k Naovi.
"Vstávej trdlo, ještě mi rozležíš ten hezký dárek, určitě teď bude na kaši pod tvou vahou" Zakřenila jsem se a nabídla mu pomocnou ruku, aby vstal.

28Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 11:09 am

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

"Nie ďakujem ... " Povedal som jej a tak trocha naozaj až veľmi ticho som ich sledoval kto vie vlastne čím to bolo .Možno som mal len takú chvíľku kto vie .

29Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 1:26 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Aj tak je prázdny.. Uškrnul som sa, a nato, ako mi podala ruku, som sa diabolsky uškrnul. Arigatoo.. Shiori no Bá-chan! Ruku som jej trhol, a v darčekoch pristála ona. Nie som sááám.. Nie som sáááám! úškŕňal som sa, a až teraz som si všimol Yukia. No nazdááár! Kde si sa flákal? Vieš čo to bolo roboty?

30Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 1:47 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Nečekala jsem to, tady ani moje brutalita nezabrala teda, takže jsem skončila v dárečkách hlavou napřed. Mnula jsem si pomalu vzrůstající bouli na čele, protože jsem si dala do neidentifikovatelně zabaleného předmětu.
Kso, kso..
"Baka, to bolelo! A prázdný? Tse, to jsem viděla" Zamumlala jsem a dál si třela bouli na čele, zatímco sledovala jeho hyperaktivitu a vrtěla nad tím hlavou.

31Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 1:53 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Moje myšlienky pretrhol jej výkrik, a pohľad som stočil na Shiori, no skôr na jej zranenie. Vyskočil som na nohy ako blesk, a upaľoval som to k nej. Nasilu som ju vytlačil z darčekov, zdvihol a odniesol na gauč. Gomenéé .. Robil som z komára somára, a myslel som si, že je vážne zranená. Čo teraz? Kde? Čo? Ako? Okamžite som vtrhol do kuchyne, a sekundu nato som vbehol do izby s pohárom v ruke. Tu máš.. Bolí ťa to? Treba ísť po lekára? Vážne som nechcel.. Goméééé .. kľakol som si pri gauči, a na tvári sa mi usadil zničený výraz..

32Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 1:57 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Plácla bych se do čela, kdybych mohla, nad jeho přehnanou starostlivostí.
"Nao.. Nao, klid! Nic mi není!" Zasmála jsem se.
"Jen jsme si dala do čela, baka! Klid! Stačí když mi přineseš led! Je v mrazáku.." Dodala jsem znovu s úsměvem.
"Neomlouvej se trdlo, buď rád, že jsem tě do těch dárků neposlala zpátky" Nevinně jsem se zaculila a sundala ruku z čela.

33Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 2:02 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Ale je, aj to vidím.. Počkať.. Mám to.. Z postele som stiahol deku, a hodil ju cez ňu. Rukami som ju do tej deky zabalil tak, že trčala len hlava. Lež, nehýb sa! Načo som sa rozbehol do kuchyne po ľad, a raketovou rýchlosťou som sa aj vrátil. Jednu kocku ľadu som dal do vody a podal jej ho, pričom som jej trochu uvoľnil ruku spod deky. Teraz sa nehýb, a ostaň v kľude.. Z poličky som vybral knihu Prvá starostlivosť, a začal som hľadať niečo o zraneniach hlavy.

34Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 2:06 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Jen jsm mho sledovala s takovým nevěřícným výrazem ve tváři.
"Já ti říkám, že jsem v pořádku!" Dodala jsem, kapka na hlavě mi začala růst a začalo mi cukat obočí.
"Chápu tvou starostlivost, ale nejsem nemohoucí.." Povzdechla jsem si a pokoušela se setřást deku. Nohy mi ještě nazblokoval, snad!

35Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 2:11 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Nie.. Pozoroval som stránku s názvom.. Otrasy mozgu xDD. Ja Báka.. čo som to urobil? Zhrozene som sa pozrel na Shiori, akoby mala každou chvíľou natiahnuť bačkory. Zosunul som sa k zemi, oprel sa o posteľ a zničene pozeral na gauč, kde už podľa neho ležala mŕtva Shiori..

36Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 2:20 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

"Ale jo, bože, uhodila jsem se asi jen o poličku, to bude v cajku" Zamumlala jsem a vymotala se z deky. Načež jsem vytáhla z té skleničky ten led a přitiskla si ho na čelo, ignorovala jse to, že mi pak po obličeji tekla voda.
Pak jsem jen s další kapkou na čele sledovala Naa.
"No, to musím vypadat fakt hrozně, když si mě lidé pletou s mrtvolou.." Zkonstatovala jsem nabručeně a ušklíbla se.

37Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 2:31 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Ona.. Ona stojí? Ona žije?! Vytreštil som oči, a už som stál na nohách. Ty žij.. Žijéééééš! Vykríkol som od radosti, rozbehol som sa smerom k nej, objal som ju, pričom sme spadli na gauč. Jéééé! Vďaka ti Jashinééé! Radosť mnou prúdila, až sa mi na kraji očí objavili slzy šťastia.

38Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 2:33 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Začínala jsem mít pocit, že toho kluka chápu čím dál tím míň. Měl pravděpodobně svůj způsob myšlení a já se na něj ještě nestačila napojit. Ušklíbla jsem se a pak už jen následoval pád. Eeeh?!
"N-Nao, ale tímhle tempem mě ještě uškrtíš!" Chápu, že měl radost, ale tohle drtivé sevření mým plícím zrovna dvakrát neprospívalo.

39Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 2:39 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Ešte chvíľu som sršal radosťou, než som ju pustil a s najkrajším úsmevom aký som len dokázal vyčariť na ksichte, som ju pozoroval. Takže ti nič nie je? Jéééé! Zoskočil som z gauča, a pomaly a skľudnený som vyšiel na balkón, odkiaľ som pozoroval Konohu, rútiacu sa Hanu k Hokáge a znova Konohu. Hm.. Krásny deň..

40Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 2:56 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Eh?
"Ne, jsem v pohodě!" Ještě trochu vyvedená z míry jsem tam seděla, led už se mi na čele dávno roztopil, tak jsem si otřela vodu do trika a pak došla za Naem na balkón.
"Co sleduješ?" Zazubila jsem se.

41Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 3:03 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Ďalej som sledoval Hokágov, vlastne som pozoroval Yondaimeho. Ja? Rozmýšľam.. Aj keď to určite znelo divne, stvorenie ako ja dokáže rozmýšľať, aj keď to nedáva najavo. Zrak som strhol z Minata na Shiori, tak prudko, až sa mi hlava zakrútila. Potriasol som ňou.. Prečo sa chceš stať medikom?

42Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 3:31 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Pousmála jsem se a přikývla a když se mě zeptal, podívala jsem se před sebe a na chvíli mlčela.
"Víš, v životě se mi nestala nějaká událost, která by mě k tomu vedla, jen, od doby, co jsem poprvé vkročila na Akademii, jsem věděla, že mým snem je pomoct všem lidem, kteří to budou pořebovat, chci znovu vidět na jejich tváři úsměv" Zazubila jsem se a pak prstem putovala po hlavách Hokage, až jsem se zastavila na jedné.
"Godaime Hokage, princezna Tsunade, jedna ze tří legendárních Sanninů, oplývající brutální silou a její schopnosti medika jsou nesporné, zapsala se do dějin. Je můj vzor od té doby, co jsme se o ní začali učit. Byla to skvělá Hokage. Díky ní se svého snu nidky nevzdávám. Co ty? Máš vzor? Kterého z Hokagů nejvíce obdivuješ? Každý oplýval úžasnými jedinečnými schopnostmi, ale jedno měli společné, taky chtěli nás chránit a stále nás budou jejich nástupci chránit, že?" Dodala jsem a znovu se pousmála.
"Gomene, trochu jsem se rozpovídala.." Dodala jsem umluvně.

43Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 3:38 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Pozorne som ju počúval, pričom som hľadel na miesto, na ktoré sa pozerala aj ona. Hm.. Pomôcť všetkým... Ako ja.. Usmial som sa, a zrak som presunul na oblohu, pričom som pozoroval mraky, smerujúce pomalým tempom von z dediny. Ako som už povedal na cvičisku. Začal som. Verím v tom, že budeš ako ona.. Nie, budeš lepšia. Nie nadarmo sa hovorí, že máme skvelý zrak, lebo ja to vidím.. Uškrnul som sa, lebo som trepol hlúposť, ale veril som tomu že to je pravda. A čo sa týka môjho vzoru, Zhlboka som sa nadýchol, no pohľad som od neba nestrhol. Mojím vzorom je Madara Uchiha.. Stíchol som, a čakal, že ma udrie, alebo niečo škaredé povie.. Že ma vyhodí z bytu a podobne. Čo sa týkalo ďalších otázok, ja som skôr čakal na jej reakciu, až potom odpovedať.

44Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 3:48 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

"Arigato.." Pousmála jsem se, nespouštěje zrak ze všech tváří Hokagů vytesaných na skále. Poslouchala jsem Naa a jeho názory.
Madara Uchiha? Blekslo mi hlavou, když vyslovil tohle jméno. Nic jsem na to chvíli neříkala, jen jsem se na něj otočila.
"Proč?" Zeptala jsem se prostě, neměla jsem v plánu ho vyhodit nebo mu křivdit, názory ostatních jsou jejich názory, Nao nemusí být stejný jako on, jen chce..
"Chceš mít sílu, jakou měl on?" Zeptala jsem se znovu a konečně jsem se na něj podívala. Ne s nenávistí a opovržením, prostě jsem ho jen pozorovala.

45Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 3:55 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Chcem byť ako on, pretože dokázal v celom svete Shinobi niečo. Ako najväčší z nášho klanu, z najväčšou mocou. No.. Zrak som presunul z oblohy na Hokágov, vytesaných v skalách, a pousmial som sa. Nechcem moc na ničenie. Ktorého z Hokágov mám najradšej? Dal som si rečnícku otázku. Všetkých.. Každý z nich padol za tých čo mal rád. Každý z nich prelial krv za túto dedinu, každý z nich zomrel, aby dal budúcnosť všetkým v tejto dedine. A preto chcem moc. Aby som pokračoval v tom, čo oni začali... Rozrečnil som sa pre zmenu ja. Ukončím hanbu nášho klanu a aspoň trochu ho pozdvihnem z špiny, kde upadol.

46Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 5:17 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

Pečlivě jsem ho poslouchala a nechala domluvit.
"Ať byl Madara jakýkoliv, dovedl vaše oční techniky k dokonalosti, učinil klan Uchiha jedinečným a obávaným, ale zničil jeho dobrou pověst. I když, kdo ví, co je vlastně zlé, nikdo nemá právo o tom rozhodovat. Budu věřit, že se ti podaří svůj klan dostat znovu na vrchol" Pousmála jsem se a povzbudivě mu stiskla rameno.
"A mimochodem, to už jsem ti taky říkala" Zazubila jsem se a ruku z jeho ramene pomalu stáhla, o té podpoře jsem mu už taky říkala na cvičišti.

47Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 5:27 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Zamračil som sa. To čo urobil za našimi očami je hnus.. S najväčším odporom v hlase som jej odvetil. Ona to nevedela, a ja som vedel len trochu. Ale jedno bolo isté. Chceš moc, zabi toho, ktorého máš najradšej. Doslova sa mi zdvihol žalúdok, a ja som skoro ovracal Shiorin balkón, no zadržal som to. Vyzdvihnúť na vrchol tak prehnitý klan, je nemožné.. Možno to tak neznelo, jej ruka mi zdvihla sebavedomie. Krásny večer.. Konečne som sa pozrel na Shiori, a s úsmevom som ju vtiahol do izby. Hm.. Mne sa zdá, že je čas na darčeky.. Uškrnul som sa, akoby to čo sa udialo na balkóne, sa nestalo.

48Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 5:32 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

"Možná.." Dodala jsem ještě a pak se pousmála.
"Haai, to je! Ale dost se zpozdilo.." Zamračila jsem se na chvilku, jak jsem si všimla, že den ryhcle utekl, no to už mě vtáhl zpátky do pokoje.
"Eh? Dárky?" Zeptala jsem překvapeně, ale zvědavost mi nedala pokoj a já se rozhlédla.

49Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 5:36 pm

Nao Uchiha

Nao Uchiha
Genin

Gome, nevedel som čo máš rada.. Vlastne neviem skoro nič. Ospravedlňujúco som sa usmial a zdvihol najväčší darček v izbe. Vážne ma nič nenapadlo, ale toto som dal urobiť pre mamu, ale tá je strašná krepľa, nezaslúži si to. Uškrnul som sa a podal jej balík. Toto je odo mňa, ostatok od zvyšku týmu.. Zaklamal som, no nechcel som ich nechať na suchu. V balíku ju čakalo prekvapenie.

50Byt Shiori Empty Re: Byt Shiori Wed Apr 04, 2012 5:43 pm

Shiori Kimiju

Shiori Kimiju
Genin

"Eeehh nevadí! Nestává se, že dostávám dárky! Žít s několika staršími bratry, vystačíš si s maličkostma!" Zazubila jsem se a pokrčila rameny.
"Ahaaa, umm, tak, arigato.." Pousmála jsem se a vzala si balík.
"Nevyskočí tam na mě nic, že ne?" zeptala jsem se těsně předtím, než jsem rozvázala mašly.

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Similar topics

-

» Shiori Kimiju
» Shiori Kimiju

Povolení tohoto fóra: