Viděl jsem, jak Keiko-chan doslova tlačí sushi a byl jsem rád, že jí chutná. Čas mezitím, co vyprávěla běžel a deset minut utekla jako voda.
"Vypadá to, že Hirukiho to nějak vyčerpalo, vypadá jako malá pijavičí zombie."Zasmál jsem se svému ducha prostému vtípku a přešel jsem ke stolu.
"Tak Keiko-chan, okamžik pravdy nastává."
Otočil jsem hlavu a podíval jsem se na zkumavku. Nic jsem neviděl, to byl ozvláštní. Vzal jsem zkumavku ze stojanu, protřepal jsem jí a pozdvihl jsem ji na úroveň očí.
Nestačil jsem se divit svým očím. Byla prázdná, jediné, co tam bylo, byl roztok. Měď zmizela!
Mé panenky se smrskly překvapením a já stál jako přimražený.
BAKANA!!! To není možné! Měď zmizela! Tohle nemůže být pravda...Okamžitě jsem začal koukat po stole, musel jsem vzít špatnou zkumavku, tohle nebylo reálné. Ale po pár vteřinách jsem zjistil, že v ruce držím jednou zkumavku, která obsahovala fialový roztok.
To je... Není možné aby malý genin ač sebechytřejší dokázal připravit stimulant na genetickou chorobu! To prostě...Můj šok neznal hranic. Tohle bych nečekal od poloviny nemocnice natož od malé studentky lékařství. Zamíchal jsem ještě jednou zkumavkou, ale neviděl jsem ani zrnko mědi.
Tohle je... Je neskutečně nadaná... Pokud ten potenciál využijeme, může z ní být minimálně tak schopný medik jato z
Tsunade-sama, navíc pokud ji naučím tvořit jedy a protilátky... Dokonce po necelém týdnu nemá problémy kontrolovat lékařskou chakru... Vypadá to, že je houževnatější, než jsem si dokázal vůbec představit. Její preciznost je dech beroucí. Ona tvoří a Hiruki ji zřejmě pomáhá... Pokud od něj převezme veškeré informace, kterým ji určitě chce naučit, bude z ní nebezpečný soupeř v boji a výborný medik...Nevěřícně jsem položil zkumavku zpět do stojanu. Ani jsem se neotočil a chladným hlasem jsem pověděl vše, co stačilo k tomu, aby Keiko-chan pochopila.
"Jsi nejtalentovanější z mladých mediků, o kterých jsem kdy slyšel..."Vzal jsem kádinku s roztokem a odešel jsem z místnosti, ještě než jsem zavřel dveře, něco málo jsem řekl.
"Zítra ráno tady... Pro dnešek vše."Poté se dveře zabouchly a já zmizel v útrobách nemocnice.