Juuro KayaRealita
S oběma geniny na zádech jsem se objevil na konci tohohle údolí a skákal jsem z jednoho stromu na druhý. Chudáci genini se zmítali ve větru, jako by byli hadrové panenky. Ale držel jsem je pevně, aby mi nespadli, to by nemuselo dopadnout dobře a navíc jsem je potřeboval živé... Skákal jsem z větve na větev a několik set metrů před vchodem do tohoto údolí jsem se zastavil. Oba geniny jsem opatrně opřel o strom a kousnul jsem se do prstu.
"Kuchyoise no jutsu!"
Žbleptnul jsem a objevil se velký oblak dýmu. Přede mnou se objevily 2
sovy, jedna obří, asi 3 metry velká a druhá sotva 40 centimetrová.
Vzal jsem papír a tužku a napsal jsem Mizukage vzkaz. Sroloval jsem jej a přidělal jej malé sovičce k noze, navíc jsem ji kolem obou noh zavázal chlapcův meč, jako důkaz, že neblafuju. Ukázal jsem jí směr a ta se rozletěla, kam měla.
Druhá se trošku přikrčila. nejprve jsem ji na křídla položil chlapce, potom dívku a sám jsem vyskočil na její hřbet. Tentokrát budu chytřejší a nenechám se sledovat, už tak byl odivné, že mě tu našli. Kývnul jsem na sovu a ta s několika mocnými kmity křídel vyletěla do vzduchu a my se rozletěli daleko, vzhůru k obloze a zároveň daleko odtud. (Přesun)
Genjutsu
"Dobře."Zadíval jsem se na jejich zbraně a pokýval jsem si hlavou.
"Tak, víte, jak přesně se seká? Nebo se útočí držadlem zbraně?"Sám jsem si vzal meč a ukázal jsem jim to. Sekl jsem asi pod úhlem 45° a katanu jsem zabořil do stromu.
"Pokud zaútočíte takto, je největší šance, že i když váš nepřítel zkusí vyblokovat útok, čepel sjede po té jeho a zraní ho. Zkuste si to."Pobídl jsem je.