Juuro KayaZděsil jsem se, když jsem uviděl výsledek toho, co se před pár zlomky vteřin stalo přímo vedle mého boku. Nevěřícně jsem vytřeštil oči a v hlavě mi to začalo šíleně pištět.
"Ne... Ne... Ne... To ne! To nesmí být pravda!"Nevnímal jsem žádnou pitomou holku ani její schopnosti, ať už byla kdokoliv... Okamžitě jsem skočil za Ayoko a chytil ji do náručí.
"Je ti něco? Je ti něco?!"Zděsil jsem se. Ayoko ale vypadala spokojeně, díky tomu, že umírala a to poslední, co udělala, bylo, že mi plivla krev do obličeje, poté její tělo ochablo a její srdce se zastavilo...
Zůstal jsem tam s jejím tělem v náručí a z očí mi začaly kanout slzy.
"To vy.... To vy jste to udělali... Nejdříve jste mi ji vzali, nedovolili jste nám být spolu a teď mi ji vezmete znovu..."Položil jsem její tělo na jednu z větví stromu a vražedným pohledem jsem se zadíval na všechny z vesnice.
"Už nemám pro co žít... Proto tady umřeme spolu!"Spojil jsem ruce a něco křikl.
Několik desítek metrů za místem, kudy přišli ninjové z kiri, vyrostla obrovská, 20 metrů vysoká kamenná stěna, která jim zabránila odejít.
"Formace F!"Křikl jsem a z korun stromu se vynořily desítky sov, které se vrhly na všechny přítomné, jejich útoky nebyly jen tak ledajaké, nejdříve nabraly výšku a poté se střemhlav rozletěly na všechny přítomné.
"Pokud máme zemřít, postarám se o to, aby nás už nikdo neobtěžoval..."Spojil jsem ruce a začal koncentrovat chakru.