Dorazil som do svojho bytu, aj keď to chvíľu trvalo. Aj keď to bol byt, taký aký bol. Narozdiel od našej štvrti, v ktorom som mal možno dom, tu som však mal domov! Pri príchode som sa striasol nahnevanému domovníkovi, ktorému už dlhujem peniaze za byt asi týždeň. Nemohol som si to dovoliť. A pýtať si peniaze od rodičov, alebo žiadať pomoc od sestry.. Nato som bol až príliš hrdý, aby som niečo také urobil. A tak som len jednoducho zatresol dvere, zamkol ich a vošiel do obývačky, jedinej miestnosti, v ktorej sa dalo poriadne žiť. Bez slova som sa hodil na gauč, ľahol si, založil ruky za hlavu a snažil sa zabudnúť na, aj keď krátku, avšak dosť nepríjemnú návštevu v jej kancelárii. Ale, čím viac som sa snažil zabudnúť, tým viac som prichádzal nato, ako jej ubližujem. A čím viac som nato prichádzal, tým sa mi ukazovalo viac a viac spomienok na minulosť. Krvavú minulosť...
- Spoiler:
V tmavej miestnosti, bez okien, lebo nejakého iného zdroja svetla, sa matne črtali dve postavy. Jedna vysoká, vzpriamená, arogantne a povýšenecky stála nad tou druhou, ktorá bola malá, krčila sa v kľaku na zemi, a bála sa. Zrazu sa tá vysoká postava pohla, a slabým úderom zhodila malého chlapca na zem. Vstávaj.. Zrevala a kopla si. Jeho metódy boli jasné. Musel prinútiť moju postavu, aby konečne prebudila Jiton. Chcel, aby som bol pýcha, ale ja som to nedokázal, nemal som talent.Ja to nedokážem.. Hlesol som potichu a pozrel sa na neho so slzami na kraji očí. Nie som ako ona! Vykríkol som, pričom sa slzy oddelili od očí, a pristáli na zemi. Vysoká postava môjho otca sa pousmiala a vrazila mi. Už dávno pochopil, že som nemehlo, a tak chcel moju dokázať tyranstvom. Ale, nebolo to fyzické tyranstvo, pretože moje telo, aj keď nevyzeralo, a moja myseľ dokázali zvládnuť veľa. Preto ma začal trénovať psychicky. A obeť, ktorá ma mala prinútiť byť lepším, sa stala moja sestra. Jeho klon, premenený na ňu, vyšiel z tieňa, a psychický tréning, po ktorom som vždy týždeň nedokázal ani len rozprávať sa započal.
Trhol som sa, a spomienky na minulosť som znova zamkol v tajnej miestnosti, v hlave. Po tvári mi stiekla slza.
To ty zato môžeš! Mal som u rád, vždy som mal.. Vždy keď na mňa dávala pozor, aj keď som ju vždy naštval, vždy jej Granko, ktorému sa nik nevyrovná. Tie zážitky si zničil ty! A teraz zničím ja teba! Znova som poslal myšlienku niekam. Nebol som toho schopný.. Bol som príliš slabý, príliš som sa podobal na otca. Avšak, na jedno som mal. Vytiahol som z vrecka posledné peniaze a vyskočil som von oknom, priamo do ulíc.
Gome...~presun~