Naruto RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRA BYLA SPUŠTĚNA!

You are not connected. Please login or register

Zairen Saito

3 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Zairen Saito Empty Zairen Saito Wed May 09, 2012 6:43 pm

Zairen-01

Zairen-01
Genin

Jméno: Zairen Saito

Hodnost: Genin

Vesnice: Iwagakure no sato

Věk 16

Pohlaví: Muž

Vzhled: Já jsem ten černovlasý vpravoZairen Saito C531fd19fa_72554436_o2

Klan: Saito

Obrázek katany: Zairen Saito Nsnsuaswd01

Povaha: Má dobré srdce. je tajemný, neotevře se jen tak někomu na potkání. Je to dobrý ninja a nezradí své přátelé. Má rád odpočinek a stinná místa. Jeho oblíbené jídlo je sushi. Rád se baví s lidmi a je velice inteligentní. Při soubojích uvažuje takticky ale i přesto se umí prát poměrně slušně. Na veřejnosti je slušný a ochraňuje své přátelé. Nemá rád drzé a arogantní lidi a nevšímá si jich. Není moc upovídaný ale když se rozpovídá někdy zapomene zastavit. Nenávidí šero, připomíná mu to smrt svých rodičů - viz. životopis.

Specializace: Ninjutsu, z části Taijutsu, v genjutsu je to slabé

Zbraně: Má zděděný set katan po otci. Je jich 5. Jsou všechny stejné má je doma ve svém pokoji. Vypadájí stejně jako Sasukeho meč v nejnovějších dílech, ovšem je zdobený na rukojeti a pochvě. Vždy nosí na zádech jeden u sebe.

Další základní výbava: 8 výbušných lístků, 13 kunaiů, 5 shurikenů, 4 kouřové bomby, 1 velký shuriken (ten jak s ním sasuke použil jutsu fuuma shuriken)

Cíl: Chránit rodiče a ochránit lidi, na kterých mu záleží. Jednou by se chtěl stát ANBU.

Krevní skupina: B

Výška: 177 cm

Váha: 65 kg

Životopis: Zairen vyrůstal se svými rodiči v Iwagakure no sato v poměrně nóbl čtvrti. Chodili spolu často na výlety. Zairena to moc nebralo, ale i tak si to někdy dokázal užít. Chodili často po horách, a otec dával Zairenovi vždy zabrat a hecoval ho. Zairen měl své rodiče rád, a užíval si svoje dětství. Jednou při jednom dlouhém výletu, kdy s rodiči tábořili v lese na ně vystartoval medvěd. Otec se mu postavil, aby ochránil svého syna, ale mědved ho v momentu překvapení a jelikož to bylo uprostřed noci poranil a schodil ho na zem. Spadl hlavou na kus pařezu a upadl do bezvědomí a jeho matka nevěděla komu má pomáhat prvnímu, a medvěd jí udeřil do břicha a ona spadla na kolena. Zairen začal plakat a dostal od mědveda ránu. Odletěl trochu do zadu, ale potom se sebral, a sáhl po své kataně, kterou nosil všude sebou. Rozeběhl se na medvěda, ale z ničeho nic se předním objevil jounin, a propíchl medvěda katanou. Zairen jen zíral... Nevěděl co má říct, až najednou: Jdi pomoci svým rodičům... hlesl jounin. Zairen k nim přiběhl a když se otočil, nikdo už tam nebyl. Jeho otec... to naštěstí přežil! Nakonec, když se matka trochu vzchopila si se Zairenem zabalili a vydali se zpět do vesnice. Otec byl pár týdnů v nemocnici a Zairen ho chodil často navštěvovat. Byl tam skoro každý den, někdy u otce dokonce přespal. Když se otec probudil, objal ho a přísahal, že bude do smrti chránit jeho rodinu a všechny, na kterých mu záleží, a když se vrátili z otcem domů, došlo mu to... Chce být jako ten jounin, který je zachránil... a tehdy... začala jeho cesta ninji!

Naposledy upravil Zairen-01 dne Wed May 09, 2012 8:00 pm, celkově upraveno 5 krát

2Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 6:55 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Uhmm.... Hezké, ale co ten životopis?
Vyrůstal v Konohagakure a je Genin z Iwagakure? xD
Navíc je krátký a jediná přímá řeč je doprovázená slovem "idioti." ^^
Nemohl bys mít alespoň trochu šťastný život? Prosím?

3Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 6:56 pm

Phate69

Phate69
Tsuchikage

Patří do Iwy, tam jsou všichni ztracenci :-D

4Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 6:57 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Já ne ^^
Ztracený být může xDDDD Ale ten životopis bude delší Razz

5Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 6:59 pm

Zairen-01

Zairen-01
Genin

Ten životopis je z minulého fórka, tam jsem byl z Konohy a zapoměl jsem to pozměnit XD Gomene, editnu to a jak to myslíš delší? O_o Buď něžná O_O"

6Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:03 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Jsme něžné, jsme neodolatelné... Ale bohužel jsme tu jen dvě adminky a ženy, jak je známo, mají vysoké nároky.

Buď něžný Razz Věřím, že zvládneš napsat životopis, ve kterém nebude vražda.
Přece bys nechtěl, aby byly Adminky smutné, že ne? (angel)

7Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:04 pm

Zairen-01

Zairen-01
Genin

Jak se to vezme XD Vzal jsem to z předchozího fóra a chtěl jsem si ušetřit práci, ale když tak pěkně prosíš Very Happy

8Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:06 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Neodolatelnost se vyplatí ^^

Pěkně prosím něco pokud možno bez vražd, smrti a jiných neštěstí a pěkně děkuji xD

9Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:15 pm

Zairen-01

Zairen-01
Genin

Doufám že se bude líbit, edit Smile Nějak jsem to ze sebe teď vypálil tak snad budete spokojená Smile

10Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:30 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Není třeba mi vykat, avšak... Už jsem myslím zmiňovala, že nepovolujeme nová Kekkei Genkai, že? xD

11Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:31 pm

Zairen-01

Zairen-01
Genin

Nezmiňovala -______________-"

12Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:41 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Zmiňovala, u vlastních technik ^^
Ale nezmiňovala jsem, že nemáme rády ztráty paměti, děti/geniny alá hrdiny a zachránce světa apod... xD

Fandíme obyčejným lidem z obyčejných rodin... ^^
Zvládneš to tak?
Můžeš někoho zabít, můžeš, ale... xD

13Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:42 pm

Zairen-01

Zairen-01
Genin

Nezachránil jsem svět, ale rodinu Very Happy To se nepočítá Very Happy A to znamená že ten dlouhý odstavec s KG mohu smazat že? -_-"

14Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:45 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Ano ^^ A zachraňování rodiny se počítá! I kdybys zachránil kotě před rozbouřenou řekou, tak se to počítá...

...

Ne, kotě bych umřít nenechala xD Ale to neznamená, že bych tě nechala ho zachránit xD Skočil by tam Jounin a zachránil ho!

...

Genin bude hezky obyčejný, s pěti základními technikami z Akademie a nehorázně nudným příběhem.

Že to pro mě uděláš? (angel)

15Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:47 pm

Phate69

Phate69
Tsuchikage

Jo, to známe, jednou si kamarád udělal takového "obyčejného genina". Mělo to 10 řádků a všichni si stěžovali, že má krátkej životopis.

16Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:48 pm

Zairen-01

Zairen-01
Genin

Tím se mi snažíš velmi mírně naznačit, že chceš naprosto nudný příběh o ničem? -_-" Bože... to abych to zase přepsal.....

17Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:51 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Dokážu o tom ničem napsat deset stránek formátu A4.
Beze všeho xD Dokážete to taky? ^^

18Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:53 pm

Zairen-01

Zairen-01
Genin

Další edit.... -,-

Jasně že by to šlo, ale kdo se s tím má dělat? Razz

19Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:53 pm

Phate69

Phate69
Tsuchikage

Napíšeš mi seminárku?

20Zairen Saito Empty Re: Zairen Saito Wed May 09, 2012 7:58 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

"Ninji" je na konci měkké "i" Razz
Ne, teď je to dokonalé! Děkuji a postavu máš povolenou xD
A ke KG si dopiš, že Yoton xD Ale zatím neumíš žádné techniky kromě těch z Akademie.

Faito, klidně xDDDDD Pokud mi pořádně vysvětlíš o co jde a smíříš se s tím, že to bude katastrofa... Ale prý s úrovní psaní o tři roky ve předu, tak třeba by se to povedlo xDDDD

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Similar topics

-

» Zairen Saito - jutsu

Povolení tohoto fóra: