Naruto RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRA BYLA SPUŠTĚNA!

You are not connected. Please login or register

Dům rodiny Kobayashi

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Dům rodiny Kobayashi Empty Dům rodiny Kobayashi Tue May 08, 2012 11:41 am

Kasumi Kobayashi

Kasumi Kobayashi
Genin

Malinký domeček je stejný jako domy nacházejících se na hlavní ulici. Je snadno přehlédnutelný, v okolí ostatních domů se ztrácí, ale přesto je pro něj specifická vůně květin v oknech, která se šíří po celé ulici a vždy otevřené okna dokořán.

Dům rodiny Kobayashi 206528-house1_super

Domek se nachází v poměrně rušné části ulice, denně kolem procházejí stovky Shinobi a pocestných a tenhle ruch se uklidní až v noci, kdy se uličky vylidní a obyvatelé domku mají aspoň na chvíli klid.

Dům rodiny Kobayashi The-Yagimi-house

V tomto domě sídlí Kasumi a její rodiče ^^

2Dům rodiny Kobayashi Empty Re: Dům rodiny Kobayashi Tue May 08, 2012 11:47 am

Kasumi Kobayashi

Kasumi Kobayashi
Genin

"Kam zase jdeš?"
"Ven"

"Zase? Mohla by jsi sem chodit někdy i pro něco jiného, než jen jako nocleh? Měla by jsi si uvědomit, že ne-"
"Blá, blá bla.. To už jsem slyšela, přijdu večer, mějte se!" Přešla jsem její slova mávnuím ruky, přišla jsem si dost samostatná na to, abych se jí nemusela zpovídat z každého kroku, docela jsem litovala toho, že svůj starý byt nepoužívám, ale zase mít teplou večeři je leckdy výhoda.
Ušklíbla jsem se, vletěla do bot, upavila si vrabčí hnízdo na hlavě, ukořistila z linky pomeranč a za máminého naříkání se vytratila z domu ven, na to, aby mě tu zadržela, by potřebovala víc než nějaké pokárání.
(Přesun.)

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Similar topics

-

» Kasumi Kobayashi
» Kasumi Kobayashi

Povolení tohoto fóra: