Naruto RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRA BYLA SPUŠTĚNA!

You are not connected. Please login or register

Akamatsu Subete

3 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Akamatsu Subete Empty Akamatsu Subete Wed Mar 21, 2012 4:42 pm

Haki

méno: Akamatsu Subete
Věk: 18
Hodnost: S-rank Jounin
Pohlaví: Muž
Rodina: Matka Ametary(mrtvá)
Otec Subetuky
Výška:165cm
Cíl, Sen:Stát s důležitým ninjou ve vesnici
Klan:Subete
Kekkei Genkai:Tetsu
Popis Kekkei Genkai:Jsem schopný ovládat železo a jedna z výhod tohoto KG je že do dokážu vytvořit spojením atomů vzduchu.A můžu si například prodloužit a zkrátit meč za minimální počet chakry
Podstata:Fuuton,Tetsu
Zaměření:Kinjutsu 10%
Taijustu 25%
Genjutsu 5%
Ninjutsu 20%
KG 40%
Schopnosti:Malý rychlí a dokáže se na vše vymluvit
Vlastnosti:Je velmi milý a hodný.
Vzhled: má delší černé vlasy je docela malý a nosí oblečení podobné nagatovo róbě když ještě žil v amegakure .Zbytek Obrázek
Techniky:Fuuton Karitoriki B-rank
Fuuton no Yorui A-rank
Fuuton Atsu S-rank 150
Fuuton: Juuha Shou A-rank
Tetsu Ame B-rank 60
Tetsu No kakuchō C-rank 30
Henge no jutsu E-rank 20
Příběh: Student Akdemiie až Chuunin
Spoiler:
.
Ticho před bouřkou
Spoiler:
Teď ta bouře
Spoiler:
Á konečně Jouninem
Spoiler:

Podoba meče
Spoiler:
Chakru vysává tou dračí hlavou a tou chakrou se začne obalovat.Tím pádem se stal Akamatsu expertem na vysávání a následné použití soupeřovi chakry.Ale kazekage si ho střežil jako oko v hlavě.Ale Akamatsuovi to vadilo že se o něj staral jako o svého vnuka ale za pár dní to pochopil a začal ho brát spíše jako svého dědunež jako kazekageho.konec

Popis Technik::Fuuton Karitoriki vyšlu na soupeře fuutonovou střelu o průměru 2m
Fuuton no Yorui Obalím své tělo fuutonovou chakrou a mé útoky jsem velmi silné a pro tuto technku platí dokonalé přísloví nejlepší obrana je útok
Fuuton Burēdo Svůj měč prodloužím fuutonovou chakrou a tu jsem schopen vrhat
Fuuton Atsu:Všechen vzduch a fuutonovu chakru vrhnu na něj ze všech směrů
Fuuton: Juuha Shou Z fuutonu sformuju obrovský bumerang který jsem schopný celkem dobře ovládat
Tetsu Ame :na protivníka nechám létat kusy železa jako kdyby lilo jak z konve
Tetsu No kakuchō :Můj meč se obrovsky prodlouží(Podle mého liba)
Tetsu No Yorui:Svá tělo obalím železnými pláty jako brnění z pomalý mě to ale můžu si vyformovat ostny atd. tím pádem budu mít i větší útočnou sílu je možno propojit s Fuuton no yorui
Henge no jutsu změním svou podobu na někoho jiného

2Akamatsu Subete Empty Re: Akamatsu Subete Wed Mar 21, 2012 6:02 pm

Namikaze Yoshiko

Namikaze Yoshiko
Hokage *A

První věc... dostupná Kekkei genkai - https://naruto-rpg.forumczech.com/t163-kekkei-genkai-rozdeleni-podle-vesnic

Druhá věc - jouninské zkoušky skládáš v rodné vesnici, Kage ti udělí misi S-rank.

Třetí věc - jounin ano, ale ti jsou A-ranky. Jediné S-ranky ve hře tvoří Kage.

Čtvrtá věc - je poněkud nelogické, že dvanáctiletý prcek uteče z vesnice, přidá se k nukeninovi, kterého nedokázala zabít jeho máma, a nakonec se vesele vrátí, jako kdyby se nechumelilo. Pravděpodobně bys byl sám hledaným zločincem a po návratu do vesnice by tě nečekalo nic pěkného.

Pátá věc - ve čtrnácti se průměrní ninjové stávají sotva chuuniny. Jounina bych viděla tak od sedmnácti let maximálně.

Šestá věc - chakru vysává Samehada, je to její speciální schopnost, proto pochybuji, že by ji měl jiný meč.

Sedmá věc - pokud chceš vlastní techniky, je nutné je popsat trochu podrobněji a ne jednou větou

https://naruto-rpg.forumczech.com/f18-jutsu

Nahoře uvidíš odkaz na doporučenou osnovu.

3Akamatsu Subete Empty Re: Akamatsu Subete Sat Apr 28, 2012 7:25 am

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Už ve čtrnácti Jouninem, díky čemuž předpokládám, že víc než čtrnáct ti není ^^ Bez debat přesun na Hřbitov.

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: