Dlouhou dobu jsem nic zajímavého nenacházela, samý plazivý porost, sem tam nějakou barevnou květinu, ale na nic zajímavého to nevypadalo, až kdež jsem došla dále, našla jsem středně velkou rostlinku, s krásnými bílými
květy. Vypadala krásně, proto jsem se rozhodla ji začít hledat v knize. Sice jsem netušila, co za rostlinu to je, ale chtěla jsem ji najít, pokud by neměla žádný účinek, tak jen pro sebe, abych věděla, co to je. Ale jakmile jsem dojela na písmeno "J", našla jsem ji. Byl to Jasmínovec. Ale její použití bylo trošku nebezpečné, sice působila jako sedativum při malých dávkách, při velkých dávkách ale způsobovala ochromení, zástavu srdce a smrt...
Hodně zákeřná rostlinka, ale rozhodla jsem se ji zaevidovat, v knize bylo, že vykvétá jen v určitou část roku, což se u nás mohlo lišit, pokud bychom tedy tuto rostlinku potřebovali, mohli bychom se vydat zde. Problém ale byl, že tu byly jen dvě rostlinky, sice byly obsypány květy, ale bylo to trochu málo. Zaznačila jsem ji tedy do mapky, a když jsem se podívala na nebesa, rozhodla jsem se vrátit zpět. Pomalinku se začalo smrákat, buď bude pršet, nebo se bude stmívat. Takže jsem se rozutíkala po pláži zpět na místo, kde jsme se všichni rozešli. Cesta utíkala rychle a cítila jsem se skvěle, jelikož tu neustále šuměly vlnky, které se draly na břeh. Po pár desítkách minut jsem uviděla naši loď, která kotvila kousek od pláže a ležícího Baku. Seděl na pláži a měl něco podezřelého na klíně, zbystřila jsem tedy a pomalejším tempem, později už krokem jsem došla až k němu.
"Co to máš? A kde jsi to našel?"Optala jsem se všetečně a prohlížela jsem si tygra ze všech stran.
(Dobře jste mě pobavili xD Jste takoví drsňáci a před zvířátky jste jak malé děti xD Jinak Kensei, pokud vím, tak loď je zakotvená kousek od břehu, takže pokud se o ni chceš opírat, jsi asi půl pasu ve vodě xD )