Naruto RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRA BYLA SPUŠTĚNA!

You are not connected. Please login or register

Cvičiště

+23
Saya Urakami
Shion Fei
Isago Fuuma
Kazuo Kato
Kenko Ryuu
Yasuraka Yuki
Hisagi
Taku Hosogawa
Taiga
Yukio Kūgo
Kayato
Kensei
Zairen-01
Neiro Uzumaki
Yumiko Taji
Aoki Miko
Kaya Nomoki
Mister_zx
Ai Ishi
Kashike
Reina Kana
Phate69
Namikaze Yoshiko
27 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Goto down  Zpráva [Strana 6 z 12]

1Cvičiště       - Stránka 6 Empty Cvičiště Mon Jan 23, 2012 6:51 pm

Namikaze Yoshiko

Namikaze Yoshiko
Hokage *A

First topic message reminder :

Cvičiště       - Stránka 6 Images?q=tbn:ANd9GcShVfOGq86Upy4LskAOXZ4Cg1MCPyEs2TD3z6q9ein04BpF7uM5UJgJfvnxug
Místo pro trénování se vším potřebným vybavením. Jedno z nejdokonalejších a nejfrekventovanějších míst v Iwagakure. Jeho rozloha je srovnatelná například se Strahovským stadionem (300x400m). Leží půl míle od Iwagakure a cesta k němu je vcelku náročná. Každý ninja se tam ale bez problémů dostane. Na cvičišti můžete najít překážkové dráhy, všechny možné povrchy a v západním rohu roste dokonce malý les.
Na cvičišti je vždy jeden sensei a dva chuunini dohlížející na pořádek cvičení. Velmi často tam trénují ANBU a vojáci, kteří tam zlepšují fyzičku.

251Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Sun Jun 03, 2012 5:26 pm

Taku Hosogawa

Taku Hosogawa
Jounin

Taku

Dojdu na cvičiště a očima celkem rychle vyhledám Tsuchikageho. Vykročím pomalým krokem směrem k němu. Tak jo, je čas se do toho pustit... pořádně.

252Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Sun Jun 03, 2012 6:14 pm

Phate69

Phate69
Tsuchikage

Faito

Ano, Kalene? zeptal jsem se a pozoroval muže, který si to šinul ke mně. Určitě bych si pamatoval, kdyby byl z mé vesnice. Počkal jsem ale, až Kalen řekne, co zjistil.

253Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Sun Jun 03, 2012 6:22 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Mizukage je na cestě Kazekage neměla čas a nevím jestli dorazí.Raikage mi tvrdila že sme nic neposlali tak jsem jí to vysvětlil.Sem unavenej a nesnášim změny klimatu.V Suně je horko!Sednu si na zem.A nevětší zjištění.Na srazu kage to bude vypadat jako váš Harém.Ste jediný muž.

254Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Sun Jun 03, 2012 6:26 pm

Phate69

Phate69
Tsuchikage

Faito

Pokyvoval jsem hlavou a trochu se mračil, když mi říkal to, co říkal. Raikage by si měla uvědomit, s kým mluvila, když jsem tam byl na osobní návštěvě. A vím, že jsem jediný muž. Milé dámy by si měly uvědomit, co to znamená diplomatické jednání... poslední věta byla spíš do vzduchu a velmi potichu (takové povzdechnutí). Mezitím k nám došel onen muž (Taku). Vy jste?

255Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Sun Jun 03, 2012 6:30 pm

Taku Hosogawa

Taku Hosogawa
Jounin

Taku

Jmenuji se Taku Hosogawa. Bývalý plukovník armády feudálního pána Mzilikazeho a nyní jounin a instruktor v Kirigakure. Chtěl jsem s vámi mluvit o chystané diplomatické změně. Tak něják jsem doufal ve vaší podporu. Stojím tam v lehkém pohovu, z postoje vyzařuje sebejistota, autorita ale ne arogance. Pohled směřuje Tsuchikagemu přímo do očí a je to přímý pohled vojáka.

256Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Sun Jun 03, 2012 6:33 pm

Phate69

Phate69
Tsuchikage

Faito

Vyslechl jsem si to, co říkal a stál jsem proti němu. Zatímco z jeho postoje arogance nevyzařovala, já měl obě ruce za zády, byl jsem narovnaný a můj postoj svědčil o tom, že jsem si vědom svého postu vůči němu.
Dobrá, promluvíme si o tom v rezidenci. Stejně bych měl uvítat vaši paní. Tak pojďme.
Kývl jsem na dva ANBu, kteří zde byli, a ti se okamžitě přidali dva kroky za nás.
(přesun)

257Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Sun Jun 03, 2012 6:36 pm

Taku Hosogawa

Taku Hosogawa
Jounin

Taku

Děkuji pane. Věřím že nebudete litovat. Vyrazím směrem za Tsuchikagem. Jdu vedle něj.

258Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Sun Jun 03, 2012 7:51 pm

Hisagi

Hisagi
Chuunin

Hisagi

Prechádzal som sa po cvičisku až kým som neprišiel k dreveným panákom začal som do nich udierať ako my vravel sensei v jednom kuse som udieral až kým som si musel vydýchnuť potom som pokračoval kunaiom.

259Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Sun Jun 03, 2012 8:48 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Stoupl jsem si a zvolal.Je tu někdo kdo by si šel zkusit cvičný boj?Chtěl jsem reprezentovat vesnici a taky se mi udělalo lépe.

260Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 6:31 am

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

Ako sa tam senseii bavila z Kenseiiom ja som šiel trochu bokom chcel som si nechaj trocha prevetrať hlavu . Ako som sa tak prechádzal jeden tam zakričal že či nejde niekto trénovať a keďže som bol po blízku zamieril som k nemu. "Ja by som šiel " Zvolal som k Kalenovi.

261Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 11:45 am

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Tak tedy dobrá.Pokud chceš bojovat v určitém stylu řekni.Usměju se na něj.

262Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 12:54 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

"Tak ja by som zobral taký freestyle , že všetko do kopy . Aj ninjutsu , taijutsu , či dokonca genjutsu . Ak to teda nevadí ." Opýtal som sa ho a ja som si pri tom katanu vrátil do puzdra mal som v pláne zo začiatku ju len tak vynechať žeby som ju vytiahol keby tak počas boja .

263Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 1:16 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Pomalu jsem vytáhnul katanu z pouzdra.Tak tedy.Jmenuji se Kalen Ishi a rád tě poznávám.Ukloním se.

264Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 1:56 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

Ja som si vytiahol veľa shurikenov do ruky a na všetkých boli drôty. "Ja som Yukio Kugo .... tiež ma teší ." Povedal som a bol som pripravený k boji čakal som už len na jeho ťah čo spraví .

265Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 2:10 pm

Yasuraka Yuki

Yasuraka Yuki
Mizukage

Došla jsem na cvičiště a opřela se o strom.
Prohlídla jsem si geniny kteří tu byly a na chvíli zavřela oči abych si mohla odpočinout.
"No...jaký myslíš že je tu jídlo?" ozval se lišák a sedl si u mé nohy.
"No jó..chápu půjdeme to potom zkusit" Zasmála jsem se a podrbala ho za uchem.

266Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 2:40 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Host má přednost.Mrknu na něj a připravím se do bojové pozice.

267Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 2:45 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

Hodil som priamo naňho jeden shuriken ktorý mal na sebe drôtik a pri tom som hodil oblúkom ďlaší do prava a jeden do ľava. Mal som si ho vyskúšať len tak troška v ostražitosti. Uvidíme ako si s tým poradí Nakoniec teda po ňom šiel priamo len ten jeden a to na jeho brucho ostatné čakali len na to kým ich potiahnem ak budú v správnej pozícii.

268Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 2:48 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Vyskočil jsem do vzduchu abych se vyhnul Shurikenům.A zaůtočil jsem přímím sekem seshora dolů přímo na hlavu.

269Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 3:08 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

Ako letel na mňa ja som potiahol rukami a tie dva shurikeny sa vrátili späť a mali vraziť jemu do chrbta. Keďže som postúpil dozadu on musel doskočiť a v tedy zaútočiť v tedy by to výjsť malo k tomu som si dal ako obranu na to z hora drôt ktorý som mal ve dvoje aby ho len tak nepresekol.

270Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 3:56 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Ishiho styl Iwa Ryuu Nadare!Sekl jsem když jsem viděl jak odstoupil.Pod jeho nohama se mu vytvořila lavina kamínků která ho mohla minimálně shodit na zem.Aby jsem si nepoškodil katanu jsem dopadl až do kleku tím pádem jsem zned vystartoval sekem z leva do prava na břicho.Shurikeny mě minuli a jedem mi projel nad hlavou tak těsně že sem ucítil trochu krve.

271Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 4:11 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

Ja som nakoniec vážne skončil na zemi a on ma plánoval seknúť ja som dal obe ruky na tú stranu a mal my seknúť do nich lenže v tedy som vychrlil z tých rúk veľké množstvo chakry lebo som sa nemohol poriadne sústrediť a vytvoril som chakra no tate len u rúk dokonca aj to sa prasklo lebo v boji v takejto rýchlosti som ho ešte nevedel používať.Hneď na to som sa rýchlo odkotúľal preč a vyskočil zasa na nohy.

272Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 4:25 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Zastavil jsem a postavil jsem se proti němu.Tak.Usměju se.

273Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 4:33 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

Shurikeny som skryl a vytiahol som si katanu . "Dosť oťukávania ... " Dodal som k tomu jemu "tak" a vybehol som priamo naňho mal som v pláne po ňom švihnúť smerom z hora dole.
K tomu som ale do svojej katany z nejakého dôvodu sústredil chakru. Ale nebola vidieť na katane len tak slabšie . A to kvôli tomu že som ju držal v rukách ako keby som ju chcel vypustiť.

274Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 4:35 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Lehce jsem vykryl jeho úder.Následně jsem mířil pravým kolenem do oblastí jeho žaludku.

275Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 4:40 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

Ako vykryl môj úder a vlastne v tedy sa skrížili naše meče a môj musel byť smerom na jeho telo v tedy som vykríkol ."Tentoukai!!" Môj meč začiaril a vystrelila z neho veľká vlna chakry o veľkosti môjho meča priamo naňho musela ho zobrať zo sebou skôr ho tlačiť teda vlastne jeho meč. Vedel som že to pretlačiť len tak nemôže. Tento ťah bol naozaj veľmi dobrý proti tomu kto vykril môj úder.

276Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 4:43 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Jakmile zazářil meč věděl sem že něco přijde.Ale jak jsem mu mířil kolenem na to břicho nejen že jsem ho nakopl ale eště mi to podjelo takže sem spadl na záda.

277Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 4:46 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

On ma možno kopol lenže tým pádom prišiel o meč pretože môj meč z jeho boli o seba pritlačené pri bloku. Ja som odskočil hneď na to a privrel jedno oko od bolesti našťastie taká bolesť sa dala prekonať. Po tom ako on bol na zemi mal dosť času na to aby sa dostal na nohy keďže som sa troška spamätával. Rozmýšľal som čo spravím ale vlastne ma aj napadlo čo jednu ruku som dal k hlave z katanou a druhú som mal pred telom v prostrede vyzeralo to dosť zvláštne ale ak by nezaútočil prvý on nič by som tým nedosiahol preto som takto ostal čakať.

278Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 4:50 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Přijít o meč?Já hlava Ishi!Supěl jsem v hlavě.Pár rychlích pečetí a plácnutí po zemi.Způsobylo že jsem použil Doton: Shinjuu Zanshu no Jutsu.Jak jsem byl podzemí ined jsem stáhl Yukia až po hlavu k zemi a vynořil jsem se vedle svého meče.Ten jsem si vzal do ruky a čekal co udělá.

279Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 4:56 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

Ja som okolo vychrlil chakru a vytvoril som zasa chakra no tate ktorý rozbortil zem okolo a začal som ho zmešovať tak aby mi to spravilo čo najlepšiu puklinu . Hneď na to tú chakru čo som použil na tento ťah som sústredil z prstu a cez zem som tak nejako namieril naňho a vystrelil som po ňom Reigun.
Cvičiště       - Stránka 6 32zki3a
(je to odosť slabšie tamtú skalu by to nezobralo tamto na gife rank A)
Nevedel som či trafí ale zo zeme vyletel chakrový projektil k jeho smeru v tedy som mal aj v pláne vyskočiť zo zeme.

280Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 5:01 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Naplnil jsem chakrou meč a rozsekl jsem kouli na půl.Doton Bushin!Vytvořil jsem pět klonů.V tom jak se tvořili jsem se mezi ně přimíchal.pomocí Doton: Shinjuu Zanshu no Jutsu jsem nepozorovaně zmizel v zemi.Kloni vyběhli po okolo Yukia v kruhové formaci a běhalo do kola.

281Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 5:06 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

Sakra klony ... jedna vec ktorú mám rád najmenej. Pomyslel som si a teraz som katanu skryl do pochvy, možno to bolo hlúpe ale ja som viac vedel ovládať shurikeny ktoré som si vytiahol v naozaj hojnom počte. Čakal som čo spraví pri tom som ale začal automaticky v sebe sústreďovať chakru na nejakú techniku mal som štastei že tú obrannú na ňu som nepotreboval pečate.

282Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 5:08 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Klony vyběhli na Yukia ale jeden zůstal v zadu.Měl způsobyt dojem že jsem to já.Taky začal skládat pečeťe.

283Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 5:12 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

Hmm takže to je on a čo ak sa len medzi ne premiešal ? Napadlo ma žeby to nemusel byť ten v zadu ale myslel som si skôr že je to niekto z tých čo útočili. Ako na mňa vybehli po tom čo bol u mňa najbližšie som hodil všetky shurikeny bola to naozaj obrovská sieť shurikenov ktorá mierila na nohy hruď hlavu ruky bolo to na polapenie. Len tak sa tomu niekto neuhol ak nebol naozaj rýchli. Pri tom ja som odskakovať mohol lebo som ich mal všetky na drôtkoch.

284Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 5:18 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Zkrz všechny klony projeli Surikeny a zmizely.Vypadalo to že se toho posledního snaží chránit.
Ten mezitím doskládal pečetě.Na obyčejné klony.Ty věhli a těsně před Yukiem všechny zmizely.Takže neviděl přez kouř nic.Zbývající klon zaůtočil sekem katanou zespoda nahoru.

285Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 5:20 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

Ja som si snažil pritiahnuť po tom ako tam bol dym všetky shurikeny späť . No v tom som tesne pred sebou niekoho zbadal inštinktívne som dal ruky pred seba a skočil som dozadu no porezal mi dosť hlboko obe ruky. Lenže tie shurikeny museli zobrať toho čo mi to spravil . Alebo by sa aspoň zamotal do drôtov .

286Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 6:33 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Je konec.Řekl klon který se pod nátlakem SHurikenů změnil v hlínu.Jenže v ten překvapivý moment jsem velétl ze země pod Yukiem a mířil jsem mu pěstí zespoda do brady.

287Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 6:39 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

To ako vyskočil zo zeme som vôbec nečakal a k tomu ma trafil na bradu. A to len málo ľudí vie že ak niekoho poriadne sa trafí na bradu mu môže spôsobiť strátu vedomia či ochromenie. Po tomto som ostal pri vedomí ale bol som na zemi a dosť ma to otriaslo. Taký nečakaný hmať. Ja som sa po ňom prekulil na brucho a podoprel som sa rukami. Bol som potom aj na kolenách a chcel som sa postaviť. Sakra tak toto ... on šiel pod zem ? Pomyslel som si rozhorčene a nechcel som to vdať ešte takto rýchlo .Preto som sa akosi naozaj skôr vďaka tej vôli postavil na nohy. "Ešte .. nekončíme." Aspoň v to čo som povedal som dúfal a dal som k sebe ruky a čakal na jeho ťah lebo som vedel že môj pohyb teraz bude obmedzený.

288Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 7:06 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Já bych řekl že ano.Todle je tréning a nechci aby se ti něco stalo.Schovám meč a mile se usměju.Taky todle je Diplomatické setkání.

289Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 7:09 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

"Hmm tak ja zas naozaj rád trénujem na pokraj svojích síl je to tak lepšie a mám z toho lepší pocit aj pre seba samého ." Povedal som mu a nechal som to teda už tak prehral som no . "Niekedy to bude chcieť odvetu.... inak ty asi niesi genin však?"

290Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 7:49 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Já jsem Chunin a Vůdce Klanu Ishi.Zazubým se.Poprvé po dlouhé době co mi zmizela sestra jsem měl lepší náladu.

291Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 8:16 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

"No tak to sa nedivím že som prehral ..., Vidím že sa ale aspoň z v boji z katanou musím zlepšiť ... " Povedal som skôr aj pre seba a pozrel sa ako je na tom senseiika. "Ja sa asi na chvíľu zasa poberiem späť. " Vôbec som sa nad zranenými rukami nezabieval predsa len už sa to pomaly hojilo.

292Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 8:25 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Yukio trénoval s chlapcem z Iwy, což mi na tváři vyvolalo přátelský, spokojený úsměv.
Upevňovaní vztahů, tak je to správně!
Poodešla jsem tedy dál od nich spolu s Kenseiem.
"Co na technice ti není jasné?" otázala jsem se.
Dobře jsem věděla, co to pro něj znamená a mluvila jsem proto tiše. Tak, aby nás nikdo neslyšel.

293Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Mon Jun 04, 2012 9:04 pm

Mister_zx

Mister_zx
Chuunin

Kalen

Klan Ishi jsou mistři na Kenjutsu v Iwě.Trochu pyšně jsem se usmál.Z toho si nic nedělej.

294Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Tue Jun 05, 2012 6:12 am

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

"Tak aspoň už viem za kým zájsť ak by som sa chcel učiť .... " Povedal som a potom sa pobral smerom k senseiike. "Tak zatiaľ ." Povedal som a podišiel som úplne až k Neiro. Nič som ale nepovedal len som čakal čo budú oni vlastne robiť ďalej. Veď kto vie možno si ma všimne.

295Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Wed Jun 06, 2012 12:57 pm

Hisagi

Hisagi
Chuunin

Hisagi

Skončil som z tréningom a iba som poskladal pečate a z bubli fuku vyšla jedna väčšia bublina ktorá ma celého obalila.Floating Bubble Technique.Povedal som potichšie a sadol som si v bubline a pomaly som v nej odletel preč ( Presun ).

296Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Wed Jun 06, 2012 8:21 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Dřív než mi stihl Kensei odpovědět, objevil se Yukio.
"Spřátelili jste se?" otázala jsem se, když byl dostatečně blízko a věnovala jsem mu menší úsměv. Kvůli společnému tréninku jsme sem přišli, takže mě to, co jsem viděla, opravdu potěšilo.

297Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Thu Jun 07, 2012 9:38 am

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

"A tak dá sa to tak povedať, možno by mi aj mohol potom pomôcť z tréningom z mečom lebo že ho ovládať vie naozaj dobre." Oboznámil som senseiiku a potom som ukázal obe moje ruky. "Ale takýmto tempom si budem musieť kúpiť nové oblečenie keďže sa mi takto trhá." Dodal som ešte hoc už po boji som tam mal len jazvu ktorý sa stále hojila naozaj som si starosti z ranami nerobil.

298Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Thu Jun 07, 2012 9:37 pm

Kensei

Kensei
Genin

Kensei dlouho přemýšlel, chtěl vše sjednotit do podrobného dotazu, jenže toho bylo více. A pro jednou opět nestihl ani začít, a už tu byl Yukio. Proto jen krátce vstoupil do jejich rozhovoru.

"Neiro... rád ybch to probral, mimo veřejný trénink. Co takhle po večeři, někde stranou pokud tu mají vysoko utrávu tím lépe... bylo by to jako kdysi..."

Stěmi slovy se trochu vzdálil stranou od nich, takže šel sice s nimi, ale zároveň to vypadalo, jako by nechtěl překážet, nebo možná měl v úmyslu se trhnout a najít si nejbližší oběť na trénink. Kdo ví co se mu honilo v halvě, od rozhovoru s Tsuchikagem. Rozhodně měl chuť spíš na volný trénink s katanou, než na pouhé ninjutsu. To už Neiro musela poznat, na tolik ho určitě znala.

299Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Fri Jun 08, 2012 7:43 am

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

"Po večeři?" chytila jsem se jednoho z jeho slov.
"Každopádně oba jste již nějakou dobu trénovali, oba jste ukázali, že máte na skvělou budoucnost, i když každý půjde jiným směrem," sledovala jsem je s menším úsměvem.
"Takže teď si zajdeme na tu večeři a po cestě koupíme Yukiovi něco na sebe," trochu sarkasticky jsem se zahleděla na roztrhanou látku.
Musíme působit skvělým dojmem, přece jen jsme tu na návštěvě a nebylo by moudré chodit tu takhle.
"Nějaké námitky?"

300Cvičiště       - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště Fri Jun 08, 2012 12:54 pm

Yukio Kūgo

Yukio Kūgo
Genin

"Tak ja nemám námietky lenže ak nevadí ja by som sa potom ešte vrátil hneď sem. " Oboznámil som senseiiku a potom som ešte dodal ."Alebo ak si to kúpim nebude dobré si to hneď dať na seba veď si to aj tak hneď zničím ."

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 6 z 12]

Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Similar topics

-

» Cvičiště
» Cvičiště
» Cvičiště

Povolení tohoto fóra: