Naruto RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRA BYLA SPUŠTĚNA!

You are not connected. Please login or register

Yoshiro Nara

2 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Yoshiro Nara Empty Yoshiro Nara Fri May 18, 2012 1:11 pm

Yoshiro Nara

Yoshiro Nara

Jméno: Yoshiro

Příjmení: Nara

Přezdívka: Yoshi, 歩く影 Aruku kage (chodící stín)

Pohlaví: Muž

Výška: 172

Váha: 68

Krevní skupina: AB

Věk: 28

Povaha: Tichá, odvážná, domýšlivá, oddaná.

Oblíbené: Relaxace a pohodlí, dobré jídlo.

Neoblíbené: Ohnivá vůle a slabí šílenci, kteří jdou do boje jen za někoho, koho mají rádi.

Hodnost: Vůdce klanu Nara a zároveň ANBU.

Klan: Nara

Kekkei genkai: /

Elementy: /

Zaměření: Ninjutsu, boj s dýkou

Zajímavosti: Yoshiro i přesto, že je zaměřený na boj, jakožto vůdce klanu, si sám vždycky plánoval různé strategie, takže je zároveň i stratég a určuje kroky svého klanu sám.

Jutsu na začátek:
Kawarimi no jutsu
Nawanuke no jutsu
Bunshin no jutsu
Henge no jutsu
Shunshin no jutsu
Kuro Higanbana
Kagemane Shuriken no Jutsu
Kage–Kubishibari no Jutsu
Kagemane no Jutsu
Vlastní techniky (vysvětleny zde)
Kage no odoroki
Kage no ken
Kage inpei
Kage no tate
Kage mikuro
Kage no sureddo

Inventář:
Yoshiro dostal po otci, což byl předchozí vůdce klanu dýku, která dědí již po generace a využívá se při speciálních klanových technikách, které si každý vůdce přizpůsobí podle svého stylu boje.
Tuto dýku nosí neustále při sobě v pouzdru na zádech.
Dýka je chakrovoditelná.
Spoiler:

Cíle: Sloužit vesnici, porazit ostatní nepřátelské vesnice a klany.

Minulost:
Yoshiro se narodil do normální rodiny z klanu Nara a žil normálním životem a výchovou do svých 5 let. Jelikož byl synem vůdce klanu, bylo jasné, že jako prvorozený syn zastoupí otce po jeho smrti, takže začal podstupovat speciálním tréninkem již od 5 let po jeho narození.
Učil se zatím pouze zacházet se základními zbraněmi jako kunaie, shurikeny a jehlicemi. V 6 letech začal trénovat taijutsu, nebo alespoň základní hmaty, aby se dokázal ubránit. Za pár měsíců se do toho přidala dřevěná dýka a v 6 letech nastoupil do akademie, kde vynikal díky svému předchozímu tréninku.
Jelikož už nemusel nic pilovat, soustředil se v akademii pouze na výuku základního ninjutsu, které se také naučil. Vyšel akademii v 8 letech a nastoupil do tříčlenného týmu, kde se moc s genniny z týmu neseznámil, ani s jejich učitelem. Zkrátka plnil mise a po nich doma trénoval s otcem.
V 10 letech ho otec naučil hlavní techniky klanu Nara a daroval mu dýku, kterou si předávají vůdcové klanu Nara po desítky let. Většina s ní neuměla žádnou techniku, jen pár světlých výjímek si jí osvojilo a využilo ke stínovým technikám, ale i bez toho, aby jí někdo používal k technikám byla silná natolik, aby byla pro ně primární zbraní.
Yoshirův otec zemřel, takže mohl nastoupit na jeho místo. Po 2 letech vlády, kdy mu bylo 13 let, pokusil se získat ve vesnici hodnost chunnin, takže podstoupil chunninské zkoušky. První kolo, kde byl test, po menších problémech zvládl a v lese smrti obstál se svým týmem také. 3. kolo díky jeho talentu na boj nebyl problémem a tak získal titul chunnin.
Začal pracovat sám a plnit sólové mise, jeho dva mladší bratrové se dali cestou válečníka také, takže je finančně podporoval z toho, co dostával z úkolů. Když splnil požadované množství misí, byl přidělen do ANBU, kde je dodnes. Jelikož je již 14 let ve službě ANBU, má respekt u členů a je vysoce postaven, plánuje mise a je nejblíže k zastoupení velitele ANBU ze všech členů.
Klanovou dýku si osvojil natolik, že vytvořil a ovládl stínové techniky, které jdou provést pouze za pomocí této dýky a jsou smrtelné a velice silné v boji. Dokázal také zlepšit účinnost a sílu dosavadních schopností klanu Nara.
Doteď je jedním ze členů ANBU a vůdcem klanu a teď už jen čeká, jak se jeho život vyvine dál.

Obrázek vaší postavy:
Spoiler:

2Yoshiro Nara Empty Re: Yoshiro Nara Fri May 18, 2012 4:46 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Předně zmíním počet technik na začátek pro Jounina - Základní, 1 D-rank, 2 C-rank, 1 B-rank, 2 A-rank, 1 S-rank. U tebe jsem jich napočítala jedenáct (Bez E-ranků) ^^

V 6 letech začal trénovat taijutsu.
Taijutsu se věnují Hyuugové. Pochopila bych to i u Uchihy. Ale Shikamaru si v tomhle věku hrál s Choujim a snil o nástupu na Akademii.

Vyšel akademii v 8 letech/ V deseti letech se naučil techniky klanu
Hm.... Totéž xD Extra inteligentní Shikamaru snil o nástupu na Akademii.

13 let
Tady jsem nepochopila, po jak dlouhé době v hodnosti Chuunina se stal ANBU. Pokud ve třinácti, tak je to hloupost xD

Souhlasíš s tím, že Shikamaru byl génius?
Pak ho dám jako příklad. Akademii vyšel ve dvanácti. To je o čtyři roky déle než ty, tvá postava je lepší než Shikamaru? xD Když vyšel Akademii, neuměl nejspíš žádné techniky. Tudíž tvá postava se klanové učila o dva roky dřív.
Chuuninské zkoušky udělal ve 12, to je jediné sedí. Ale jen pokud máš povahu geniálního, málomluvného shinobiho se zálibou v shogi. Jinak je průměrný věk úspěchu Chuuninských cca 15 let.

Dál xD
Neoblíbené: Ohnivá vůle a slabí šílenci, kteří jdou do boje jen za někoho, koho mají rádi.
A to jdeš do Konohy a chceš být v klanu, který má být nejchytřejší a jehož vůdce má být jeden z nejlepších ve strategii? xD

A to se dostávám k poslednímu bodu.
Hodnost ANBU a zároveň vůdce klanu... Pokud se nepletu, my povolily jednoho Jounina. Nepletla bych si to ani s jednou ze zmíněných hodností, nehledě na to, že obě najednou jsou "nepovolitelné."

3Yoshiro Nara Empty Re: Yoshiro Nara Fri May 18, 2012 5:35 pm

Yoshiro Nara

Yoshiro Nara

Předně zmíním počet technik na začátek pro Jounina - Základní, 1 D-rank, 2 C-rank, 1 B-rank, 2 A-rank, 1 S-rank. U tebe jsem jich napočítala jedenáct (Bez E-ranků) ^^
Jo, to bych si teda pár technik odebral, nemohl jsem právě najít tento topic, který by určoval počet jutsu.

Taijutsu se věnují Hyuugové. Pochopila bych to i u Uchihy. Ale Shikamaru si v tomhle věku hrál s Choujim a snil o nástupu na Akademii.
To je sice pravda, ale taijutsu neznamenají pouze techniky, ale zkrátka boj. Neříkej mi, že budoucí ninja se nemůže po večerech s tátou ze srandy prát, aneb škola hrou. Nemyslím tím nějaký Leeho omote renge, ale obyčejný kopy a hmaty, aby nabral kupříkladu svaly.
Navíc v akademii, do které se nastupuje i například ve 4 letech, či méně (Itachi, Kakashi), je také hodina taijutsu, takže by v mém věku myslím neměl býti problém toto.

Hm.... Totéž xD Extra inteligentní Shikamaru snil o nástupu na Akademii
Shikamaru je Shikamaru, ten musel chudák zameškat tolik let, kdy mohl dokončit akademii jen kvůli Kishimu, aby mu to zapadalo do příběhu.
Teď jsem se koukl na wikiu a kupříkladu takový Kakashi dokončil akademii v 5 letech, kdy uměl vlastně pouze z toho, co je známo, základní techniky. Chidori vymyslel až potom. Chytrý samozřejmě byl, ale nemyslím si, že by byla až natolik rozjetá, že by jen díky ní vyšel akademii tak brzo. Jiraiya, Orochimaru a Tsunade také v 6 a určitě i mnoho více ninjů, ale pokud to je velký problém, nemám problém si to číslo pozměnit.

Tady jsem nepochopila, po jak dlouhé době v hodnosti Chuunina se stal ANBU. Pokud ve třinácti, tak je to hloupost xD
Je mu 28, takže pokud je 14 let ANBU, tak 28-14 je 14. Tudíž ve 14, ale teď, když jsem si to přečetl mi taky došlo, že to je fakt blbost. Až se dojasní ostatní věci, tak to hromadně opravím i s tímhle.

Souhlasíš s tím, že Shikamaru byl génius?
Pak ho dám jako příklad. Akademii vyšel ve dvanácti. To je o čtyři roky déle než ty, tvá postava je lepší než Shikamaru? xD Když vyšel Akademii, neuměl nejspíš žádné techniky. Tudíž tvá postava se klanové učila o dva roky dřív.
Chuuninské zkoušky udělal ve 12, to je jediné sedí. Ale jen pokud máš povahu geniálního, málomluvného shinobiho se zálibou v shogi. Jinak je průměrný věk úspěchu Chuuninských cca 15 let.
Shikamaru je génius mezi průměrnými ninji, jinak je schopnostmi v nejaktuálnější manze na úrovní obyčejného chunnina. To, že vynikal inteligencí ještě neznamená, že je nejlepší na akademii, nemuselo se mu naopak dařit ve fyzických předmětech, jako taijutsu, ninjutsu, házení shurikenů a mnoho dalšího.
Ano, má postava by jako vůdce klanu měla být vlastně nejsilnější z klanu, ovšem zase zaostávám v inteligenci a umím si jedině tak naplánovat útok, nebo nějakou obrannou formaci, nic víc.
Jak tam píšu, v nízkém věku jsem vynikal mezi studenty již zkušenostmi, které jsem získal před vstupem do akademie, takže nevím, proč bych měl být srovnáván se Shikamarem. Jediné, co jsme měli asi společného je, že nosíme stejné příjmení.

A to jdeš do Konohy a chceš být v klanu, který má být nejchytřejší a jehož vůdce má být jeden z nejlepších ve strategii? xD.
Co má ohnivá vůle a lidi, kteří neznají hranice, společného s inteligencí? Já si myslím, že to je právě pravý opak. Navíc neposuzuj jedince podle charakteristiky klanu. To, že jsem vůdcem, ze mě automaticky nedělá nejúžasnějšího, nejhezčího, nejsilnějšího a nejchytřejšího.
Zkrátka jen nemá rád maniaky, co neposlouchají bedlivě rozkazy a radši se hrnou hrrrr do boje.

Hodnost ANBU a zároveň vůdce klanu... Pokud se nepletu, my povolily jednoho Jounina. Nepletla bych si to ani s jednou ze zmíněných hodností, nehledě na to, že obě najednou jsou "nepovolitelné."
No, já jsem se dočetl zde (https://naruto-rpg.forumczech.com/t80-oznameni-prvni) v topicu, že je teda dovolen jeden ANBU a pochopil jsem to tak, že platí pro každou vesnici povolení pro jednoho ANBU do vesnice, tak jsem si to tedy tady založil, jelikož jsem neviděl v postavách Konohy ani jednoho příslušníka této hodnosti, tak jsem si dovolil o něj požádat tady.
Pokud je zakázáno mít dvě hodnosti naráz, tak jsem ochoten se ANBU postu vzdát a v životopise si to předělat.

4Yoshiro Nara Empty Re: Yoshiro Nara Sat May 19, 2012 1:31 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Ano, některé techniky odeber, ale raději s tím počkej na jejich "orankování."

Co se věku týká..
Ano, v Akademii je hodina Taijutsu, ale ve čtyřech do ní nastupoval Itachi nebo Kakashi, jak jsi řekl. Ale ne každý průměrný ninja a my tu nechceme mít každého z historií alá legendární shinobi se sharringanem.
Jiraiya, Tsunade a Orochimaru ji vyšli v šesti a později se z nich stali legendární sannini. To je to samé jako s Kakashim a Itachim xD
Shikamaru tolik let "nezameškal" kvůli Kishimu, ale kvůli tomu, že byl normální. Neměl se stát ani Sanninem ani legendárním kopírovacím ninjou xD

Se Shikamarem nemáš společné jen příjmení.
Klan Nara je známý pro svou inteligenci. Vyvíjejí strategii, zdokonalují formaci "Ino-Shika-Chou." A další. Ale předně inteligence. Ať už bereš Shikamarova otce nebo jeho samotného. To je to, čím klan vyniká. To, jak jsou jeho členové vychovávání. A to také mají všichni jeho členové společné asi jako Hyuugové Taijutsu a Uchihové Sharingan.

Tak v prvním oznámením ses jistě dočetl hezké věci xD
Ale zajímá mě, jak jsi na něj přišel, když předposlední příspěvek na portálu je Oznámení druhé s aktualizací povolených hodností.

5Yoshiro Nara Empty Re: Yoshiro Nara Wed May 23, 2012 8:11 pm

Neiro Uzumaki

Neiro Uzumaki
Velitel Jouninů *A

Tady se nic neděje.
Doporučuji postavu s nižší hodností. A samozřejmě něco si přečíst o zaměření klanu Nara. Nejsou to jen techniky, co je znaky klanů jako Hyuuga, Uchiha, Nara, Yamanaka a další. Každý klan má své uznávané hodnoty, způsob výchovy. Někdo, kdo nemá inteligenci Shikamara by v klanu Nara byl černou ovcí a nikdy by se nestal vůdcem klanu a už vůbec by jeho kariéra nevedla do ANBU.
Máš na víc než být černou ovcí. Proto doufám, že tě tu někdy uvidím hrát. A možná rozvíjet svou postavu od nižší hodnosti.

Toto téma přesouvám na hřbitov.

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: