Naruto RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRA BYLA SPUŠTĚNA!

You are not connected. Please login or register

Co nás sem přivedlo ?

3 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Co nás sem přivedlo ? Empty Co nás sem přivedlo ? Sat Feb 25, 2012 11:44 am

Ryuuji

Ryuuji
Genin

Momentálně pracuji na gifech pro mou novou postavu a místo shippuden dílů jsem si stáhl omylem klasického naruta.
Při spuštění dílu na mě ihned dýchl krásný vánek nostalgie, který mi připomněl proč jsem na naruta začal koukat a proč jsem stále jeho fanoušek.
Nechal jsem si zahrát krásný opening - https://www.youtube.com/watch?v=iAPKDOBdOzI&feature=related
Ještě než mě došlo že se nejedná o díl který hledám zahrál mě krásný narutovský soundtrack, při kterém Naruto mluví s Konohamaru
Právě v tento moment jsem si uvědomil, že už víceméně hraji tato text-rpg jenom z povinnosti a baví mě málokdy.
Zapomněl jsem co to pro mě bylo, jak jsem se k tomu dostal a proto pokud chcete vytvořím v budoucnu na těchto stránkách místnost, ve které budou všechny soundtracky naruta, pokud možnost v HD kvalitě ^^

A nyní mám otázku já... pro vás....
Jak jste se k narutovi dostaly ?
Baví vás stále se na něj koukat a psát si zde o něm ?
Nezapomněly jste také na to o čem je pravý naruto ?

2Co nás sem přivedlo ? Empty Re: Co nás sem přivedlo ? Sat Feb 25, 2012 2:25 pm

Namikaze Yoshiko

Namikaze Yoshiko
Hokage *A

K Narutovi jsem se dostala náhodou. Popravdě se mi líbila animace typická pro mangu a anime. Ze začátku jsem ani nevěděla jak se tomu nadává, a znala jsem to jen ze seriálů pro děti, které už ani dnes nikdo nezná. Pak byla menší pauza a vyznávala jsem jiné druhy "umění". V tom mě spolužačka ze střední ukázala jisté anime, jehož kvalita je pofiderní, ale mě se zalíbilo, a okouzlil mě i opening. Tedy opening pochopitelně v první řadě xD Tím pádem jsem začala hledat další a další anime, až jsem si začala říkat - sakra, co všichni mají na tom Naruto? Vypadá to hloupě... Dodneška se dostaví nostalgický pocit, když slyším první tóny Rocks.

"Byl jednou jeden démon, a ten měl devět ocasů..."

Následně záchvat smíchu, když jsem viděla jak Naruto zmaloval Hokage monumenty. Poté tým sedm... Kakashi-sensei... Oiroke no jutsu... a už to jelo Very Happy

A ano, stále mě baví na Naruta koukat a psát si zde o něm Very Happy

Doufám, že jsem nezapomněla o čem Naruto je, snažím se to přenést i do zdejší textovky, takže žádné čuňárny, hraní si na nesmrtelné a podobně. Pro mě tento seriál zdůrazňuje sílu přátelství, týmovou spolupráci, a sílu vůle, se kterou zmůžete mnoho. A v neposlední řadě splnění svých snů. Bla bla bla, to bylo ale ideologických canců že? ^^"

3Co nás sem přivedlo ? Empty Re: Co nás sem přivedlo ? Sat Feb 25, 2012 2:48 pm

Ryuuji

Ryuuji
Genin

Sugoi Hokage-sama !
Musím říct, že starý soundtrack Naruta ve mě vyvolával mnoho pocitů (proto právě stahuji 581mb všech písniček z naruta a z jeho filmů a ze všeho)
Pro zájemce - http://uloz.to/xy1zci5/naruto-music-rar
Už se těším kdo další se zde vyjádří a abych řekl jak jsem se dostal já k narutovi

Nejdříve jsem jej viděl na Jetixu česky (kde hrály onen opening "Fighting dreames") byl v češtině a tak nějak se mi líbilo na něj koukat, viděl jsem díly kde se naruto učil rasengan a kde byl na misi v kiri inu časem jej začaly vysílat a asi o dva roky později v 9 třídě mě k němu začaly nutit asi 4 spolužáci kteří na něj koukaly - ale byl japonsky a mě se japonština v té době moc nelíbila, týden dva na to jsem onemocněl a byl jsem asi týden doma za který jsem zkoukl většinu naruto dílů Very Happy a mohu říct že nyní nenávidím anime v češtině !!

4Co nás sem přivedlo ? Empty Re: Co nás sem přivedlo ? Sat Feb 25, 2012 3:28 pm

Shuichi Reisei

Shuichi Reisei
Genin

Tak, jak jste psali výše, taky jsem se k Narutovi dostal náhodou. Začalo to banálním, kdysi ještě Jetixem, kde jsem viděl první díly, kde si ještě naruto pletl chakru s číčou, nebo co to tam bylo xD
Avšak, za prazvláštních okolností jsem se tohoto seriálu držel a hned po 10-15 dílech přišlo něco, co mě opravdu dostalo. Haku... Podle mého nejdokonalejší postava celého Naruta. Doteď mi tečou slzy, když si pustím díly s ním a Zabuzou... Jeho citát mám i v podpisu, někoho takové, s takovým charakterem a oddaností zemřít pro někoho druhého, jen proto, aby mu udělal radost... Tohle mě dostalo a popravdě to byl i důvod, proč jsem u Naruta zůstal. Navíc se mi velmi líbilo grafické zpracování i hudební doprovod byl velmi zdařilý. A opravdu se to vyplatilo, neznám žádné anime, v kterém by se vystřídalo tolik zvratů, kde by byl příběh tak zapeklitý a zároveň krásný, navíc obdivuji Kishimota za tu kopu emocí, kterou dokáže do Naruta dostat, jelikož se sám snažím někdy něco sepsat či stvořit, vždy se zaseknu na zápletce a na tom, jak sdělit svou myšlenku ostatním, Kishimotovi se to daří a já jsem rád, že si to mohu vychutnávat plnými doušky a od psaní jsem raději skočil na kreslení, které mi jde snad lépe Razz
A tady je zase můj oblíbený ending, openingy i endingy, některé z nich mají tak kouzelné texty... I love you

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: